GÜNDEM 09.06.2021 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2068+ kez okundu.
 

  Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, pandemi sürecinde yaşlıları bulaş riskine karşı korumak için hizmet veren, sadece iki haftada bir evlerine gidebilen huzurevi çalışanlarına toplum adına teşekkür etti.  Türktekin, TKKD üyeleriyle birlikte Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevini ziyaret etti.  Türktekin, buradaki konumasında, yaşlıların gençliklerinde topluma hizmet verdiğini anımsatarak, “Ülkemizin gelişimine katkı sunduklarını onlara minnet borcumuz olduğunu unutmadık” dedi.  Sosyal devlet ilkesinin anayasanın en önemli ve en güzel ilkelerinden biri olduğunu ifade eden Av. Meryem Türktekin, şunları kaydetti: “Sosyal devlet anlayışı, sadece devlete değil, bireylere de sorumluluklar yükler. Gelişmiş ülke olabilmenin ön koşullarından biri sosyal devlet anlayışının toplumda yerleşmiş olmasıdır. Bu nedenle yaşlılarımıza destek olmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Zira,toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Türk Milleti, bu temel kuralı ve toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ve her alanında ilke edinmiştir. Bunu kaybetmememiz ve daha da artırarak bu kültürü çocuklarımıza aktarmamız, büyüklerimizi sadece özel günlerinde değil, yılın her gününde hatırlamamızgerekmektedir.” Türktekin, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e ve tüm huzurevi çalışanlarına yaşlılara gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkür etti. Türktekin,  barışa ve toplumsal dayanışmaya vurgu yapmak amacıyla, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e Barışın Kraliçesi Puduhepa’nın sembolu ve mührünü taşıyan bir hediye verdi.

 

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin, pandemi sürecinde yaşlıları bulaş riskine karşı korumak için hizmet veren, sadece iki haftada bir evlerine gidebilen huzurevi çalışanlarına toplum adına teşekkür etti. 

Türktekin, TKKD üyeleriyle birlikte Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevini ziyaret etti. 
Türktekin, buradaki konumasında, yaşlıların gençliklerinde topluma hizmet verdiğini anımsatarak, “Ülkemizin gelişimine katkı sunduklarını onlara minnet borcumuz olduğunu unutmadık” dedi. 

Sosyal devlet ilkesinin anayasanın en önemli ve en güzel ilkelerinden biri olduğunu ifade eden Av. Meryem Türktekin, şunları kaydetti: “Sosyal devlet anlayışı, sadece devlete değil, bireylere de sorumluluklar yükler. Gelişmiş ülke olabilmenin ön koşullarından biri sosyal devlet anlayışının toplumda yerleşmiş olmasıdır. Bu nedenle yaşlılarımıza destek olmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Zira,toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Türk Milleti, bu temel kuralı ve toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ve her alanında ilke edinmiştir. Bunu kaybetmememiz ve daha da artırarak bu kültürü çocuklarımıza aktarmamız, büyüklerimizi sadece özel günlerinde değil, yılın her gününde hatırlamamızgerekmektedir.”

Türktekin, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e ve tüm huzurevi çalışanlarına yaşlılara gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkür etti. Türktekin, 
barışa ve toplumsal dayanışmaya vurgu yapmak amacıyla, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e Barışın Kraliçesi Puduhepa’nın sembolu ve mührünü taşıyan bir hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.