17.06.2021 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1553+ kez okundu.
 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, afişlerini toplatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gücü eline geçirince birilerine benzediğini söyledi.
  AFİŞİMDEN NE İSTİYORSUN? Yaşar Kemal’ın dünyaca ünlü romanı İnce Memed’deki zalim Abdi Ağa’ya atıf yaparak, Zeydan Karalar’a veryansın eden İnce, “Zeydan Karalar sen Muharrem İnce'nin afişlerinden ne istiyorsun?” diye sordu.  RANT YOK, ALINTERİ VAR  İnce, “Burası İnce Memed'in memleketi, İnce Memed gibi davran Abdi Ağa gibi davranma. O afişlerin, bu bayrakların içinde belediyenin parası yok, hazine parası yok, rant parası yok, alınteri var” ifadesini kullandı.  İL BAŞKANLIĞINI AÇTI  İnce, Adana’da partisinin il başkanlığının açılışına katılarak, bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 128 milyar doların hesabını afişlerle sormasıyla doğru yaptığını anlatan İnce, ardından afişlerini toplatan Karalar’a yüklendi.  PARASINI ALACAĞIM  İnce, şöyle dedi: “O afişlerin parasını alacağım senden. Abdi ağalara yer yok. Benim adım İnce Muharrem sen de İnce Memed'in memleketine yakışır gibi davran. Bunları Tayyip Erdoğan'dan mı öğrendin? Birbirlerine çok benzemişler, gücü eline geçirene kadar.”  BİR GÜN LAZIM OLURUM! “Biri Hazine'yi biri belediyeyi, ne diye indiriyorsun benim afişimi. Bak lazım olurum bir gün sana unutma bunu. Yazarım defterin bir kenarına. Helal parayla yapılmış afişlere dokunma çarpılırsın. İl kongresine geleceğim afişlerimi asacaksınız ben de göreceğim.”  GENÇLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, daha sonra çevredeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Gençlerle fotoğraf çektiren İnce’ye İl Başkanı Celal Güven ile Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan da eşlik etti.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, afişlerini toplatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın gücü eline geçirince birilerine benzediğini söyledi.

 

AFİŞİMDEN NE İSTİYORSUN?
Yaşar Kemal’ın dünyaca ünlü romanı İnce Memed’deki zalim Abdi Ağa’ya atıf yaparak, Zeydan Karalar’a veryansın eden İnce, “Zeydan Karalar sen Muharrem İnce'nin afişlerinden ne istiyorsun?” diye sordu. 

RANT YOK, ALINTERİ VAR 
İnce, “Burası İnce Memed'in memleketi, İnce Memed gibi davran Abdi Ağa gibi davranma. O afişlerin, bu bayrakların içinde belediyenin parası yok, hazine parası yok, rant parası yok, alınteri var” ifadesini kullandı. 
İL BAŞKANLIĞINI AÇTI 
İnce, Adana’da partisinin il başkanlığının açılışına katılarak, bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 128 milyar doların hesabını afişlerle sormasıyla doğru yaptığını anlatan İnce, ardından afişlerini toplatan Karalar’a yüklendi. 
PARASINI ALACAĞIM 
İnce, şöyle dedi: “O afişlerin parasını alacağım senden. Abdi ağalara yer yok. Benim adım İnce Muharrem sen de İnce Memed'in memleketine yakışır gibi davran. Bunları Tayyip Erdoğan'dan mı öğrendin? Birbirlerine çok benzemişler, gücü eline geçirene kadar.” 
BİR GÜN LAZIM OLURUM!
“Biri Hazine'yi biri belediyeyi, ne diye indiriyorsun benim afişimi. Bak lazım olurum bir gün sana unutma bunu. Yazarım defterin bir kenarına. Helal parayla yapılmış afişlere dokunma çarpılırsın. İl kongresine geleceğim afişlerimi asacaksınız ben de göreceğim.” 
GENÇLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ 
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, daha sonra çevredeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Gençlerle fotoğraf çektiren İnce’ye İl Başkanı Celal Güven ile Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.