GÜNDEM 23.06.2021 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1475+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Av.Rukiye Çinkılıç ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Betül Yamanyılmaz, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyeret ederek, kadın ve kız çocuklarıyla ilgili gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.   Başkanlık odasında konuklarını ağırlayan Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.   Kadın ve çocuklarının toplumda daha güçlü olmaları, her türlü ayrımcılık ve istismardan kurtulmaları, bütün haklardan eşit düzeyde yararlanmaları gerektiğini belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Bu süreçte, biz avukatlar, kadın ve çocukların haklarını elde etme yönündeki mücadelenin etkin tarafı olmaya devam edeceğiz.” dedi.   Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç da ev sahipliğinden ötürü Av. Veli Küçük’e teşekkür ederek, “Kadınlar ve çocuklar hakkında farkındalık oluşturmak ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla Baromuzu ziyaret ettik. Baroların bu konuda ne kadar önemli olduğunu da biliyorum” dedi.   Ziyaret esnasında; Baro Başkan Yardımcısı  Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim kurulu üyesi ve Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Miyesser Erselan Önenli de hazır bulundu.

Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Av.Rukiye Çinkılıç ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Betül Yamanyılmaz, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ü ziyeret ederek, kadın ve kız çocuklarıyla ilgili gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Başkanlık odasında konuklarını ağırlayan Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

 

Kadın ve çocuklarının toplumda daha güçlü olmaları, her türlü ayrımcılık ve istismardan kurtulmaları, bütün haklardan eşit düzeyde yararlanmaları gerektiğini belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Bu süreçte, biz avukatlar, kadın ve çocukların haklarını elde etme yönündeki mücadelenin etkin tarafı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç da ev sahipliğinden ötürü Av. Veli Küçük’e teşekkür ederek, “Kadınlar ve çocuklar hakkında farkındalık oluşturmak ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla Baromuzu ziyaret ettik. Baroların bu konuda ne kadar önemli olduğunu da biliyorum” dedi.

 

Ziyaret esnasında; Baro Başkan Yardımcısı  Av. Sabahattin Gümüş, Yönetim kurulu üyesi ve Çocuk Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Miyesser Erselan Önenli de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.