GÜNDEM 23.09.2022 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1732+ kez okundu.
 

Adana’da yeni Ticaret Odası Başkanı’nı (ATO) belirleyecek seçimler 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.  ATO Başkanlığı için Mehmet Şahbaz, Yücel Bayram ile Cengiz Yılmaz yarışacak. ATO’da 20 bin üyenin seçtiği 120 meclis üyesi yeni başkanı belirleyecek.  ATO, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin 5 büyük meslek kuruluşundan biri. ATO seçimleri için önce aktif üyeler; 46 meslek komitesinde meclislerini oluşturacak.  8 Ekim’de ise Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu’nda  ‘renkleri belli üyeler’ üyeler, Mehmet Şahbaz, Yücel Bayram ile Cengiz Yılmaz arasında seçim yapacak.  Adana Ticaret Odası’nın 20 bini aktif olmak üzere 33 bin üyesi bulunuyor. ATO Başkanlığı’nı iki dönemdir işadamı Atilla Menevşe sürdürüyor.

Adana’da yeni Ticaret Odası Başkanı’nı (ATO) belirleyecek seçimler 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 


ATO Başkanlığı için Mehmet Şahbaz, Yücel Bayram ile Cengiz Yılmaz yarışacak. ATO’da 20 bin üyenin seçtiği 120 meclis üyesi yeni başkanı belirleyecek. 


ATO, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin 5 büyük meslek kuruluşundan biri. ATO seçimleri için önce aktif üyeler; 46 meslek komitesinde meclislerini oluşturacak. 


8 Ekim’de ise Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu’nda 
‘renkleri belli üyeler’ üyeler, Mehmet Şahbaz, Yücel Bayram ile Cengiz Yılmaz arasında seçim yapacak. 


Adana Ticaret Odası’nın 20 bini aktif olmak üzere 33 bin üyesi bulunuyor. ATO Başkanlığı’nı iki dönemdir işadamı Atilla Menevşe sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.