“Instagram para dağıtıyor, almayan kalmasın!”

TEKNOLOJİ 28.09.2021 - 09:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2351+ kez okundu.
 

“Instagram para dağıtıyor, almayan kalmasın!”

Ticari Danışman, Yazar ve Sanatçı Abdullah Koçoğlu, namı diğer Joker Abdul, Youtube kanalında yayınladığı videolu açıklamasında, Instagram’ın 10 bin üzerinde takipçisi olan kullanıcılara 250 dolar ila binlerce doları aşan aralıkta ödeme yaptığını belirtti. Instagram’ın ödeme yaptığı ilk grup kullanıcılar arasında yer aldığını ifade eden Koçoğlu, yayınladığı videoda şu açıklamalara yer verdi: “Instagram 10 bin takipçi sayısını aşan kullanıcılara 250 dolar ila binlerce doları aşan ödeme yapıyor. 250 dolar kazandım. Bu parayı nasıl kazandığımı sizlerle paylaşıyorum. Profesyonel hesaba geçiş yaptıktan sonra ‘rozetler’ özelliğini aktif ederek ve Instagram’ın topluluk kurallarına uygun yayın yaparak siz de minimum 250 dolar kazanabilirsiniz.” İfadelerine yer verdi. Koçoğlu Youtube kanalında yayınladığı videoda ayrıca, kullanıcıların yapmaları ve yapmamaları gereken detayları da etraflıca anlattı ve tarafına yapılan ödemenin banka dekontunu paylaştı.

Ticari Danışman, Yazar ve Sanatçı Abdullah Koçoğlu, namı diğer Joker Abdul, Youtube kanalında yayınladığı videolu açıklamasında, Instagram’ın 10 bin üzerinde takipçisi olan kullanıcılara 250 dolar ila binlerce doları aşan aralıkta ödeme yaptığını belirtti.

Instagram’ın ödeme yaptığı ilk grup kullanıcılar arasında yer aldığını ifade eden Koçoğlu, yayınladığı videoda şu açıklamalara yer verdi:

“Instagram 10 bin takipçi sayısını aşan kullanıcılara 250 dolar ila binlerce doları aşan ödeme yapıyor. 250 dolar kazandım. Bu parayı nasıl kazandığımı sizlerle paylaşıyorum. Profesyonel hesaba geçiş yaptıktan sonra ‘rozetler’ özelliğini aktif ederek ve Instagram’ın topluluk kurallarına uygun yayın yaparak siz de minimum 250 dolar kazanabilirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

Koçoğlu Youtube kanalında yayınladığı videoda ayrıca, kullanıcıların yapmaları ve yapmamaları gereken detayları da etraflıca anlattı ve tarafına yapılan ödemenin banka dekontunu paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.