ABD’den Demirspor maçına geldi

SPOR 24.08.2021 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2017+ kez okundu.
 

ABD’den Demirspor maçına geldi

Kadınlar için abiye gece kıyafetleri yapan, dünya yıldızlarını giydiren ABD’nin NewYork, Atlanta eyaletleri ile İtalya Milano’da showroomları bulunan Adanalı Saboroma markasının sahiplerinden Ahmet Bakıner, Adana ve Demirspor sevgisinden vazgeçemiyor Adana’da iken iş için ABD’ye dönen ve koyu bir Adana Demirspor taraftarı olan Ahmet Bakıner,  3 gün sonra takımının Fenerbahçe ile oynadığı lig maçını izlemek için tekrar Adana’ya döndü. Ahmet Bakıner, ikinci lig maçı olan Kayseri deplasmanına da gidip tekrar NewYork’a dönüp Demirspor İçin saatler süren yolculukları göze aldı. İlk iş olarak Demirspor kombinesi alan Ahmet Bakıner, takıma sahip çıkan Başkan Murat Sancak’a ve 26 yıl sonra Süper Lig özlemini dindiren Samet Aybaba’ya teşekkür ederek hiç bir maçı kaçırmamaya çalışacağını söyledi.

Kadınlar için abiye gece kıyafetleri yapan, dünya yıldızlarını giydiren ABD’nin NewYork, Atlanta eyaletleri ile İtalya Milano’da showroomları bulunan Adanalı Saboroma markasının sahiplerinden Ahmet Bakıner, Adana ve Demirspor sevgisinden vazgeçemiyor

Adana’da iken iş için ABD’ye dönen ve koyu bir Adana Demirspor taraftarı olan Ahmet Bakıner,  3 gün sonra takımının Fenerbahçe ile oynadığı lig maçını izlemek için tekrar Adana’ya döndü. Ahmet Bakıner, ikinci lig maçı olan Kayseri deplasmanına da gidip tekrar NewYork’a dönüp Demirspor İçin saatler süren yolculukları göze aldı.

İlk iş olarak Demirspor kombinesi alan Ahmet Bakıner, takıma sahip çıkan Başkan Murat Sancak’a ve 26 yıl sonra Süper Lig özlemini dindiren Samet Aybaba’ya teşekkür ederek hiç bir maçı kaçırmamaya çalışacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.