ABD donanmasından, İran’a '100 metreden fazla yaklaşmayın' uyarısı

DÜNYA 20.05.2020 - 12:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2463+ kez okundu.
 

ABD donanmasından, İran’a '100 metreden fazla yaklaşmayın' uyarısı

ABD donanması dün yayınladığı bildiride güvenliği artırma, belirsizliği en aza indirme ve yanlış hesaplamaları azaltma gerekçesiyle yayınladığı uyarıda, İran donanmasının Amerikan savaş gemilerine 100 metreden az yaklaşırsa vurulacağını belirtti. İran, donanmasının Basra Körfezi’ndeki faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. "100 METRE YAKLAŞMAYIN UYARISI" ABD donanması, Îran’a yönelik dün yayınladığı bildiride güvenliği artırma, belirsizliği en aza indirme ve yanlış hesaplamaları azaltma gerekçesiyle, İran gemilerinin ABD savaş gemilerine en az 100 metre uzaklıkta olmalarını söyleyen bir uyarı yayınladı. Söz konusu uyarının ardından İranlı yetkililer, donanmanın Basra Körfezi’ndeki görevlerinin ve faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

ABD donanması dün yayınladığı bildiride güvenliği artırma, belirsizliği en aza indirme ve yanlış hesaplamaları azaltma gerekçesiyle yayınladığı uyarıda, İran donanmasının Amerikan savaş gemilerine 100 metreden az yaklaşırsa vurulacağını belirtti. İran, donanmasının Basra Körfezi’ndeki faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

"100 METRE YAKLAŞMAYIN UYARISI"

ABD donanması, Îran’a yönelik dün yayınladığı bildiride güvenliği artırma, belirsizliği en aza indirme ve yanlış hesaplamaları azaltma gerekçesiyle, İran gemilerinin ABD savaş gemilerine en az 100 metre uzaklıkta olmalarını söyleyen bir uyarı yayınladı.

Söz konusu uyarının ardından İranlı yetkililer, donanmanın Basra Körfezi’ndeki görevlerinin ve faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.