"Aç dediğin halk, sana haddini sandıkta bildirecek”

SİYASET 11.06.2021 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1657+ kez okundu.
 

"Aç dediğin halk, sana haddini sandıkta bildirecek”

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Malgaf, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında kullandığı, "Millet açsa onları da siz doyuruverin” sözlerine tepki gösterdi. TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, şunları söyledi,” Erdoğan’ın bu sözleri bir Cumhurbaşkanı’na yakışmıyor. Bu ülkede, yanlış politikalar nedeniyle aç ve yoksul bırakılan insanımızın karnını kimin doyuracağı tartışmalarının yapılmasından utanıyoruz! Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, açlığın ve yoksulluğun tamamen ortadan kaldırıldığı bir Türkiye istiyoruz ve bunun için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. “Erdoğan, Halkın Yoksulluğuyla Alay Ediyor” Malgaf,”Halkımızı bu hale getirenler, utanmadan, sorumluluklarını yerine getirmeden, işini yapmadan ‘Açları siz doyurun’ diyor. Kaynakları sadece bir avuç yandaşa akıtanlar, halkı açlık ve sefalete mahkûm edenler gidecek, aç ve açıkta kimse kalmayacak. Sarayında gün ve gün ziyafetler veren, yüzlerce araçlık konvoyuyla dolaşan Erdoğan, halkın yoksulluğuyla, açlığıyla alay ediyor. Aç dediğin halk, sana haddini sandıkta bildirecek” diye konuştu.

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Malgaf, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında kullandığı, "Millet açsa onları da siz doyuruverin” sözlerine tepki gösterdi.
TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, şunları söyledi,” Erdoğan’ın bu sözleri bir Cumhurbaşkanı’na yakışmıyor. Bu ülkede, yanlış politikalar nedeniyle aç ve yoksul bırakılan insanımızın karnını kimin doyuracağı tartışmalarının yapılmasından utanıyoruz! Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, açlığın ve yoksulluğun tamamen ortadan kaldırıldığı bir Türkiye istiyoruz ve bunun için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“Erdoğan, Halkın Yoksulluğuyla Alay Ediyor”
Malgaf,”Halkımızı bu hale getirenler, utanmadan, sorumluluklarını yerine getirmeden, işini yapmadan ‘Açları siz doyurun’ diyor. Kaynakları sadece bir avuç yandaşa akıtanlar, halkı açlık ve sefalete mahkûm edenler gidecek, aç ve açıkta kimse kalmayacak. Sarayında gün ve gün ziyafetler veren, yüzlerce araçlık konvoyuyla dolaşan Erdoğan, halkın yoksulluğuyla, açlığıyla alay ediyor. Aç dediğin halk, sana haddini sandıkta bildirecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.