ADANA BAROSUNDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI

GÜNDEM 26.07.2021 - 15:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1187+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Adana Barosunda geleneksel bayramlaşma töreni adliye binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda yapıldı.  Dokuz günlük bayram tatilinin ardından avukatların yoğun ilgi gösterdiği törene Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, yönetim kurulu üyeleri Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Av. Gül Aslan, Av. Neval Yurtdaş, Av. Erkan Çetin, TBB Delegesi Av. Sinem Tanrısınatapan ile önceki dönem yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarımız ve stajyer avukatlar katıldı. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri bayramlaşma törenine katılan meslektaşlarının ve baro personelinin tek tek Kurban Bayramını kutladı.  Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, bayramlaşmaların paylaşma, birlikteliği sağlama açısından önemli fırsatlar olduğunu belirterek, “31. Dönemin ilk bayramlaşma törenini büyük bir heyecanla üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesileyle bütün meslektaşlarımızın bayramını bir kez daha tebrik ediyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende Baro üyeleri birbiriyle bayramlaştı, güne özel hatıra fotoğrafları çektirildi.  

Adana Barosunda geleneksel bayramlaşma töreni adliye binasındaki Mahmut Esat Bozkurt Salonu’nda yapıldı. 

Dokuz günlük bayram tatilinin ardından avukatların yoğun ilgi gösterdiği törene Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, yönetim kurulu üyeleri Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Av. Gül Aslan, Av. Neval Yurtdaş, Av. Erkan Çetin, TBB Delegesi Av. Sinem Tanrısınatapan ile önceki dönem yönetim kurulu üyeleri, meslektaşlarımız ve stajyer avukatlar katıldı.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve yönetim kurulu üyeleri bayramlaşma törenine katılan meslektaşlarının ve baro personelinin tek tek Kurban Bayramını kutladı. 

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, bayramlaşmaların paylaşma, birlikteliği sağlama açısından önemli fırsatlar olduğunu belirterek, “31. Dönemin ilk bayramlaşma törenini büyük bir heyecanla üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesileyle bütün meslektaşlarımızın bayramını bir kez daha tebrik ediyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende Baro üyeleri birbiriyle bayramlaştı, güne özel hatıra fotoğrafları çektirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.