ADANA’DA KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİ YAPILDI

KÜLTÜR-SANAT 21.05.2019 - 13:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1703+ kez okundu.
 

ADANA’DA KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİ YAPILDI

  Kültür ve Turizm Bakanlığının izni ile SEDNA  Kültür Sanat Derneği ve ADOFF Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları  Derneğinin müşterek olarak düzenlediği   ‘19 Mayıs Kültür ve Spor Festivali’, Adana Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla gerçekleşti. SEDNA Kültür ve Sanat Derneği  ile  Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Derneği (ADOFF)  öncülüğünde  Seyhan Baraj Gölü civarında gerçekleştirilen 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivaline; SEDNA ve ADOFF’un yanı sıra Tarsus’tan TORK, Kadirli’den KADOF  ve Adana’dan  ADANOF  gibi Doğu Akdeniz Bölgesi temsilcileri katıldı. SEDNA Kültür Sanat Derneğinde çok sevilen ve ADOFF ta da görev yapan   Cem Volkan Hastürk ve ADOFF Başkanı Cem Şenal, katılımcı sporculara  teşekkür ederek, 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivalini onurlandıran halkımıza  da teşekkür etti. ÇAMURLU SULARA BALIKLAMA ATLADILAR 19 Mayıs Kültür ve Sanat Festivalinin eğlenceli ve  en ilgi çekici yanı ise ADOFF üyesi Adnan Demir ve Osman Turhan’ın, pist alanındaki çamurlu sulara balıklama atlamaları  oldu. TORK  Başkanı  Murat Akkaya ile Gökhan Er ise hızlı şovlarıyla  dikkat çekti.   ADOFF yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda TÜMSİAD Adana Şube Başkan Yardımcısı Oğuz Akkaya  da,  bir şenliğe dönüşen 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivali offroad yarışlarında  yan yatan arabasından gülerek  çıkarak, alkışlar arasında aynı arabayla gösterisine devam etti.  Akkaya,  ‘’Yarış önemli değil, eğleniyoruz ‘’diyerek,  offroad  etkinliklerinin her yıl,  değişik yerlerde değişik programlarla devam edeceğini belirterek, ‘’Tüm halkımız şimdiden davetlidir’’ şeklinde konuştu.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığının izni ile SEDNA  Kültür Sanat Derneği ve ADOFF Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları  Derneğinin müşterek olarak düzenlediği   ‘19 Mayıs Kültür ve Spor Festivali’, Adana Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla gerçekleşti.

SEDNA Kültür ve Sanat Derneği  ile  Adana Offroad Doğa ve Motor Sporları Derneği (ADOFF)  öncülüğünde  Seyhan Baraj Gölü civarında gerçekleştirilen 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivaline; SEDNA ve ADOFF’un yanı sıra Tarsus’tan TORK, Kadirli’den KADOF  ve Adana’dan  ADANOF  gibi Doğu Akdeniz Bölgesi temsilcileri katıldı.

SEDNA Kültür Sanat Derneğinde çok sevilen ve ADOFF ta da görev yapan   Cem Volkan Hastürk ve ADOFF Başkanı Cem Şenal, katılımcı sporculara  teşekkür ederek, 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivalini onurlandıran halkımıza  da teşekkür etti.

ÇAMURLU SULARA BALIKLAMA ATLADILAR

19 Mayıs Kültür ve Sanat Festivalinin eğlenceli ve  en ilgi çekici yanı ise ADOFF üyesi Adnan Demir ve Osman Turhan’ın, pist alanındaki çamurlu sulara balıklama atlamaları  oldu. TORK  Başkanı  Murat Akkaya ile Gökhan Er ise hızlı şovlarıyla  dikkat çekti.

  ADOFF yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda TÜMSİAD Adana Şube Başkan Yardımcısı Oğuz Akkaya  da,  bir şenliğe dönüşen 19 Mayıs Kültür ve Spor Festivali offroad yarışlarında  yan yatan arabasından gülerek  çıkarak, alkışlar arasında aynı arabayla gösterisine devam etti.  Akkaya,  ‘’Yarış önemli değil, eğleniyoruz ‘’diyerek,  offroad  etkinliklerinin her yıl,  değişik yerlerde değişik programlarla devam edeceğini belirterek, ‘’Tüm halkımız şimdiden davetlidir’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.