Adana’da ‘Moda Günleri’ başlıyor

GÜNDEM 08.06.2021 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1529+ kez okundu.
 

Adana’da ‘Moda Günleri’ başlıyor

   ‘Fashion Breeze’ defilesi için Adana’ya gelen Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, babası Sebahattin Bakıner ve annesi Leyla Bakıner, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret etti. ‘Fashion Breeze’ organizatörü 2D Ajans ortağı Duygu Zengin ve İnşaat Magazin Dergisi kurucusu Halil İbrahim Harmancı, ziyarete katılan isimler arasında yer aldı. KIVANÇ: DESTEK VERECEĞİZ Ziyarette, Adana’da 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında onlarca firmanın ve ünlü isimlerin katılacağı ‘Fashion Breeze’ organizasyonu hakkında fikir alışverişi yapılarak, Adana’da gerçekleşecek ‘Moda Günleri’nin konusu tartışıldı. ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana’da yapılacak bu büyük organizasyon için heyecan duyduğunu belirterek, destek vereceklerini söyledi. BAKINER: KENTE RENK VE HEYECAN GELECEK ‘Adana’da gerçekleşecek olan ‘Moda Günleri’nin kente renk ve heyecan getireceğini belirten Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, ““Adana’da Fashion Breeze organizasyonu için geldik, benim de Adana’ya bir vefa borcum olduğundan dolayı ‘Adana’ya bir efsane geri dönüyor’ gibi, burada yeni bir oluşuma katkım olabilir anlamında destek vermeye geldik” diye konuştu. ADANA BİR MARKADIR Adana’nın bir marka olduğunu belirten Bakıner, “ Adana’da başlayacak olan ‘Moda Günleri’ ve bu bağlamda da gerçekleştirilecek olan ‘Fashion Breeze’ defilesinin kente çok büyük katkılar sunacağına inanıyoruz. Adana’yı daha güzel yerlere getirebilmek için güzel projelerde yer almak istiyoruz. Gerçekleşecek olan organizasyona destek veren herkes Adana’ya katkı koymak için mücadele veriyor” dedi.  

 

 ‘Fashion Breeze’ defilesi için Adana’ya gelen Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, babası Sebahattin Bakıner ve annesi Leyla Bakıner, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç’ı ziyaret etti. ‘Fashion Breeze’ organizatörü 2D Ajans ortağı Duygu Zengin ve İnşaat Magazin Dergisi kurucusu Halil İbrahim Harmancı, ziyarete katılan isimler arasında yer aldı.

KIVANÇ: DESTEK VERECEĞİZ

Ziyarette, Adana’da 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında onlarca firmanın ve ünlü isimlerin katılacağı ‘Fashion Breeze’ organizasyonu hakkında fikir alışverişi yapılarak, Adana’da gerçekleşecek ‘Moda Günleri’nin konusu tartışıldı. ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana’da yapılacak bu büyük organizasyon için heyecan duyduğunu belirterek, destek vereceklerini söyledi.

BAKINER: KENTE RENK VE HEYECAN GELECEK

‘Adana’da gerçekleşecek olan ‘Moda Günleri’nin kente renk ve heyecan getireceğini belirten Saboroma Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bakıner, ““Adana’da Fashion Breeze organizasyonu için geldik, benim de Adana’ya bir vefa borcum olduğundan dolayı ‘Adana’ya bir efsane geri dönüyor’ gibi, burada yeni bir oluşuma katkım olabilir anlamında destek vermeye geldik” diye konuştu.

ADANA BİR MARKADIR

Adana’nın bir marka olduğunu belirten Bakıner, “ Adana’da başlayacak olan ‘Moda Günleri’ ve bu bağlamda da gerçekleştirilecek olan ‘Fashion Breeze’ defilesinin kente çok büyük katkılar sunacağına inanıyoruz. Adana’yı daha güzel yerlere getirebilmek için güzel projelerde yer almak istiyoruz. Gerçekleşecek olan organizasyona destek veren herkes Adana’ya katkı koymak için mücadele veriyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.