Adana'da Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin'den İl Müftüsü Taşcı'ya Ziyaret

SİYASET 23.09.2022 - 10:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1399+ kez okundu.
 

Adana'da Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin'den İl Müftüsü Taşcı'ya Ziyaret

  Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ülke genelindeki kız Kur'an kursları arasında düzenlenen "Hafızlık Yarışması’nın Türkiye finalinin Komisyon başkanı olarak Adana gelen Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin ,İl Müftümüz Mehmet Taşcıyı Makamında ziyaret etti. Hafız Osman Şahin, yeni görevinin İl Müftüsü Taşcı’ya hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçe müftülüklerinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin -Kayyımlar için açılan Aşere kursunu ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Hafız Osman Şahin, "Aşere Kursuna katılarak gayret gösteren tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu almış olduğunuz eğitimi istikbalimiz olan gençlerimizde en güzel şekilde aktarmanızı istiyorum. 15 kardeşimiz burada eğitim almakta. Allah öğretenden ve öğrenenden razı olsun’’ dedi. Çukurova İlçe Müftülüğünde ziyaret eden Hafız Osman Şahin, İlimizden ayrıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ülke genelindeki kız Kur'an kursları arasında düzenlenen "Hafızlık Yarışması’nın Türkiye finalinin Komisyon başkanı olarak Adana gelen Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin ,İl Müftümüz Mehmet Taşcıyı Makamında ziyaret etti.

Hafız Osman Şahin, yeni görevinin İl Müftüsü Taşcı’ya hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ilçe müftülüklerinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin -Kayyımlar için açılan Aşere kursunu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Hafız Osman Şahin, "Aşere Kursuna katılarak gayret gösteren tüm din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bu almış olduğunuz eğitimi istikbalimiz olan gençlerimizde en güzel şekilde aktarmanızı istiyorum. 15 kardeşimiz burada eğitim almakta. Allah öğretenden ve öğrenenden razı olsun’’ dedi.

Çukurova İlçe Müftülüğünde ziyaret eden Hafız Osman Şahin, İlimizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.