Adana Demirspor’u evinde vurdular!

SPOR 17.10.2021 - 18:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2332+ kez okundu.
 

Adana Demirspor’u evinde vurdular!

Süper Lig’de mücadele veren Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu. İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın başında olduğu mavi lacivertliler, oynadıkları 5’nci karşılaşmada 2’nci yenilgiyi aldı.
Montella, Yeni Adana Şehir Stadı’ndaki karşılaşmada sahaya; Ferhat, Samet, Simon Deli, Svensson, Rassoul, Belhanda, Stambouli, Vargas, Yunus, Bjarnason ve Balotelli; 11’ini sürdü.  Yeni Malatyaspor'u öne geçiren gol 36'ncı dakikada geldi. Samet Akaydın'ın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlağı nünde bulan Benjamin Tetteh, takımını 1-0'lık öne geçirene golü attı. Yeni Malatyaspor’un ikinci golü ise Adana Demirsporlu Simon Deli’den geldi (!)  55. dakikada Yeni Malatyaspor’da Chouiar’in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Ferhat’tan önce Rassoul topu uzaklaştırmak istedi.  Kale sahasında yaşanan karambolde Simon Deli, topu kendi ağlarına göndererek, Malatyaspor’u 2-0’lık galibiyete taşıdı.    VİNCENZO’NUN KARNESİ İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın takımın başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi. Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.    MONTELLA: ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ  Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “En kritik anlarda şans yanımızda değildi. Kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi. Montella, ligin 9. haftasında karşı karşıya geldikleri Yeni Malatyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup olmalarını değerlendirirken herkesin çok üzgün olduğunu söyledi. Montella, “Bazı pozisyonlarda istediğimiz olmadı” dedi. Montella, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’yı daha önceden tanıdığını ve oyun stilini bildiğini anımsatarak, “Romanya’da hiç umulmadık bir takımla şampiyon oldu. İstediğimiz pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Maçta kapanacaklarını biliyorduk” ifadelerini kullandı.
Süper Lig’de mücadele veren Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu. İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın başında olduğu mavi lacivertliler, oynadıkları 5’nci karşılaşmada 2’nci yenilgiyi aldı.

Montella, Yeni Adana Şehir Stadı’ndaki karşılaşmada sahaya; Ferhat, Samet, Simon Deli, Svensson, Rassoul, Belhanda, Stambouli, Vargas, Yunus, Bjarnason ve Balotelli; 11’ini sürdü. 


Yeni Malatyaspor'u öne geçiren gol 36'ncı dakikada geldi. Samet Akaydın'ın uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlağı nünde bulan Benjamin Tetteh, takımını 1-0'lık öne geçirene golü attı. Yeni Malatyaspor’un ikinci golü ise Adana Demirsporlu Simon Deli’den geldi (!)  55. dakikada Yeni Malatyaspor’da Chouiar’in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Ferhat’tan önce Rassoul topu uzaklaştırmak istedi.  Kale sahasında yaşanan karambolde Simon Deli, topu kendi ağlarına göndererek, Malatyaspor’u 2-0’lık galibiyete taşıdı. 

 

VİNCENZO’NUN KARNESİ
İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın takımın başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi. Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi. 

 

MONTELLA: ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “En kritik anlarda şans yanımızda değildi. Kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.
Montella, ligin 9. haftasında karşı karşıya geldikleri Yeni Malatyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup olmalarını değerlendirirken herkesin çok üzgün olduğunu söyledi. Montella, “Bazı pozisyonlarda istediğimiz olmadı” dedi. Montella, Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica’yı daha önceden tanıdığını ve oyun stilini bildiğini anımsatarak, “Romanya’da hiç umulmadık bir takımla şampiyon oldu. İstediğimiz pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Maçta kapanacaklarını biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.