ADANA’NIN ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİ ANKARA BİLETİNİ KAPTI

GÜNDEM 12.06.2021 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2568+ kez okundu.
 

ADANA’NIN ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERİ ANKARA BİLETİNİ KAPTI

  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler Arası Bilgi Yarışmasında” il birincisi olup bölge finalleri için Hatay’a gitmeye hak kazanan Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi (YÜRHAL) Akdeniz bölge finalinde de ipi göğüsleyerek şampiyon oldu.   Hatay’da gerçekleştirilen Adana’yı yarışmada temsil eden Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi öğrencileri Recep Saim Uyduran, Özden Uygun ve Muhammet Güler, Akdeniz bölge finalinde de ipi göğüsleyerek şampiyon odu.   YARIŞMADA 8 İLİN BİRİNCİSİ KIYASIYA MÜCADELE ETTİ Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay il birincilerinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın final turunda Adana ekibi tüm soruları doğru cevaplayarak 120 puanla şampiyon oldu.   BİNGÖL VE ÇELİK YÜRHAL’LI ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ YÜRHAL’lı şampiyonlar, Ağustos ayında Ankara’da yapılacak Türkiye finalinde Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi, Yüreğir ilçesi, Adana ve Akdeniz Bölgesi’ni başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor. Öte yandan, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik yarışmada derece yapan öğrencileri makamlarında kabul ederek çeşitli hediyeler ve başarı belgesi takdim ettiler. Şampiyon öğrencileri kutlayan Bingöl ve Çelik, Adana’ya Türkiye şampiyonu olarak dönmelerini beklediklerini ifade ettiler.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler Arası Bilgi Yarışmasında” il birincisi olup bölge finalleri için Hatay’a gitmeye hak kazanan Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi (YÜRHAL)

Akdeniz bölge finalinde de ipi göğüsleyerek şampiyon oldu.

 

Hatay’da gerçekleştirilen Adana’yı yarışmada temsil eden Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi öğrencileri Recep Saim Uyduran, Özden Uygun ve Muhammet Güler, Akdeniz bölge finalinde de ipi göğüsleyerek şampiyon odu.

 

YARIŞMADA 8 İLİN BİRİNCİSİ KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Akdeniz Bölgesi’nde bulunan Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay il birincilerinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın final turunda Adana ekibi tüm soruları doğru cevaplayarak 120 puanla şampiyon oldu.

 

BİNGÖL VE ÇELİK YÜRHAL’LI ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

YÜRHAL’lı şampiyonlar, Ağustos ayında Ankara’da yapılacak Türkiye finalinde Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi, Yüreğir ilçesi, Adana ve Akdeniz Bölgesi’ni başarıyla temsil etmeye hazırlanıyor.

Öte yandan, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ve Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik yarışmada derece yapan öğrencileri makamlarında kabul ederek çeşitli hediyeler ve başarı belgesi takdim ettiler.

Şampiyon öğrencileri kutlayan Bingöl ve Çelik, Adana’ya Türkiye şampiyonu olarak dönmelerini beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.