AGİAD’tan Milli Takıma

SPOR 29.03.2022 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2353+ kez okundu.
 

AGİAD’tan Milli Takıma

AGİAD Ortaokulu kadın basketbol takımında oynayan Sude Naz Sevim’in U14 Yıldızlar Milli Takım kampına davet edilmesi büyük sevinç yarattı.    ÖĞRETMENLERİ KUTLADI   Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Ortaokulunda Öğrenimine devam eden Sude Naz Sevim, okulu aracılığı ile Ayyıldızlı formayı giymeyi hak kazandı. Aynı zamanda Adananın nadide kulübü olan Atlas Tiger sporcusu da olan Sude Naz Sevim, Kulübünün ve Okulunun gururu oldu. Takım arkadaşları Milli Basketbolcuya başarılar dileyip, gelecekte de Milli Takımın vazgeçilmez sporcusu olacağına inançlarının tam olduğunu söylediler.   HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ   Sude Naz Sevim ise çok mutlu olduğunu belirtip, “Her sporcunun hayali milli formayı giymektir. Benim hayalimde buydu ve gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Bana emek veren antrenörlerime, öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve herzaman yanımda olan aileme teşekkür ediyorum” dedi.

AGİAD Ortaokulu kadın basketbol takımında oynayan Sude Naz Sevim’in U14 Yıldızlar Milli Takım kampına davet edilmesi büyük sevinç yarattı. 

 

ÖĞRETMENLERİ KUTLADI

 

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Ortaokulunda Öğrenimine devam eden Sude Naz Sevim, okulu aracılığı ile Ayyıldızlı formayı giymeyi hak kazandı. Aynı zamanda Adananın nadide kulübü olan Atlas Tiger sporcusu da olan Sude Naz Sevim, Kulübünün ve Okulunun gururu oldu. Takım arkadaşları Milli Basketbolcuya başarılar dileyip, gelecekte de Milli Takımın vazgeçilmez sporcusu olacağına inançlarının tam olduğunu söylediler.

 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sude Naz Sevim ise çok mutlu olduğunu belirtip, “Her sporcunun hayali milli formayı giymektir. Benim hayalimde buydu ve gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Bana emek veren antrenörlerime, öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve herzaman yanımda olan aileme teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.