AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY ASİM’İ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 01.12.2021 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2577+ kez okundu.
 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY ASİM’İ ZİYARET ETTİ

  ASİM BAŞKANI MAHMUT ERASLAN: "SİVİL DURUŞUMUZ ÖRNEK OLMALI" Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’nın en büyük sivil oluşumlarından birisi olan ve bünyesinde yaklaşık 50 STK’yı bulunduran Adana Sivil İnisiyatif Meclisi'ni (ASİM) ziyaret etti. İHH Adana hizmet binasında gerçekleşen görüşmeye ASİM Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Faruk Aytek ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tunç da katıldı. Ziyaret geçtiğimiz hafta İHH gönüllüsü 4 gencin trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle okunan dualarla başladı. ASİM'e geç kalınmış bir ziyarette bulunduklarını söyleyen Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay; Sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyoruz. Hükümetlerimiz zamanında devletin milletle kucaklaşması, STK’ların daha aktif bir şekilde çalışması için çeşitli kanunlar çıkarıp düzenlemeler yaptık. Özgürlük ve faaliyet alanlarını genişlettik. Bu konuda ASİM de milli ve manevi değerlerimizi koruyan çizgisi ve yaptıkları önemli faaliyetlerle çok güzel işlere imza attı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmasında Adana’da yaptıkları çalışmalardan da bahseden Başkan Ay, "Şehrimize hükümet yatırımlarını getirmek için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Burada da önemli mesafeler kat ettik. Adana Şehir Hastanesi’nin ardından iki yeni hastaneyi daha kısa süre içerisinde milletimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca şehrimize muhteşem bir stat yaptık. Eski stadın yerine yapacağımız Millet Bahçesi’nin çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bitmek üzere. Ceyhan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla temelini attığımız tesislerimizin yapımı hızla sürüyor. Adana’yı hak ettiği noktaya getirmek için canla başla mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi. Mehmet Ay konuşmasının sonunda kendilerini en güzel şekilde ağırlayan ASİM Yönetimine de teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASİM Başkanı Mahmut Eraslan da ASİM’in çalışmalarıyla ilgili Mehmet Ay’a bilgiler aktardı. Eraslan; "Ak Parti iktidarları ülkemizdeki sivil anlayışı harekete geçirdi. STK’lar daha çok söz sahibi olmaya başladı. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. ASİM olarak siyasi parti temsilcilerimiz, belediye başkanlarımız, bürokratlarımız ile şehrimize dair istişarelerimize devam ediyoruz. Bizim ilk önceliğimiz şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi. Hak ettiği yere gelmesi. Bunu yaparken siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkesle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sivil duruşumuz herkese örnek olmalı" dedi. Eraslan’ın konuşmasının ardından ASİM yönetim kurulu üyeleri de düşüncelerini Başkan Mehmet Ay ve kurmaylarıyla paylaştı.   

 

ASİM BAŞKANI MAHMUT ERASLAN: "SİVİL DURUŞUMUZ ÖRNEK OLMALI"

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’nın en büyük sivil oluşumlarından birisi olan ve bünyesinde yaklaşık 50 STK’yı bulunduran Adana Sivil İnisiyatif Meclisi'ni (ASİM) ziyaret etti.

İHH Adana hizmet binasında gerçekleşen görüşmeye ASİM Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Faruk Aytek ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tunç da katıldı.

Ziyaret geçtiğimiz hafta İHH gönüllüsü 4 gencin trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle okunan dualarla başladı.

ASİM'e geç kalınmış bir ziyarette bulunduklarını söyleyen Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay; Sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyoruz. Hükümetlerimiz zamanında devletin milletle kucaklaşması, STK’ların daha aktif bir şekilde çalışması için çeşitli kanunlar çıkarıp düzenlemeler yaptık. Özgürlük ve faaliyet alanlarını genişlettik. Bu konuda ASİM de milli ve manevi değerlerimizi koruyan çizgisi ve yaptıkları önemli faaliyetlerle çok güzel işlere imza attı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasında Adana’da yaptıkları çalışmalardan da bahseden Başkan Ay, "Şehrimize hükümet yatırımlarını getirmek için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Burada da önemli mesafeler kat ettik. Adana Şehir Hastanesi’nin ardından iki yeni hastaneyi daha kısa süre içerisinde milletimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca şehrimize muhteşem bir stat yaptık. Eski stadın yerine yapacağımız Millet Bahçesi’nin çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bitmek üzere. Ceyhan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla temelini attığımız tesislerimizin yapımı hızla sürüyor. Adana’yı hak ettiği noktaya getirmek için canla başla mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Mehmet Ay konuşmasının sonunda kendilerini en güzel şekilde ağırlayan ASİM Yönetimine de teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASİM Başkanı Mahmut Eraslan da ASİM’in çalışmalarıyla ilgili Mehmet Ay’a bilgiler aktardı.

Eraslan; "Ak Parti iktidarları ülkemizdeki sivil anlayışı harekete geçirdi. STK’lar daha çok söz sahibi olmaya başladı. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. ASİM olarak siyasi parti temsilcilerimiz, belediye başkanlarımız, bürokratlarımız ile şehrimize dair istişarelerimize devam ediyoruz. Bizim ilk önceliğimiz şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi. Hak ettiği yere gelmesi. Bunu yaparken siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkesle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sivil duruşumuz herkese örnek olmalı" dedi.

Eraslan’ın konuşmasının ardından ASİM yönetim kurulu üyeleri de düşüncelerini Başkan Mehmet Ay ve kurmaylarıyla paylaştı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.