AKAY’DAN ‘KURUMSAL KOORDİNASYON’ VURGUSU

GÜNDEM 21.10.2021 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1580+ kez okundu.
 

AKAY’DAN ‘KURUMSAL KOORDİNASYON’ VURGUSU

  AKAY, “KENTİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ” Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla Seyhan ilçesinde görev yapan muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerindeki sorunların çözümü için ilk rahatsız edilen kişiler olduğunu vurgulayan Başkan Akay, “Kaynaklarımız kısıtlı ancak vatandaşlarımız hizmet bekliyor. Bu sorunları ancak birlikte çalışarak çözebiliriz” dedi. Muhtarlık İşleri Müdürlüğünce Seyhan Oteli’nde düzenlenen toplantıda belediye başkan yardımcıları ve müdürler de hazır bulundu. “SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZEBİLİRİZ” Başkan Akif Kemal Akay, tüm muhtarların “Muhtarlar Günü”nü kutladığı konuşmasında birlik-beraberlik mesajları verdi.  Kent sorunlarının çözümü konusunda muhtarlar ile belediyenin birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Başkan Akay, “Türkiye’nin en zor ilçelerinden birinde yaşıyor ve birlikte görev yapıyoruz. Yıllar içinde biriken çok sorunumuz var ve bu sorunları bir anda kökten çözebilme olanağımız ne yazık ki mümkün değil! Çünkü imkanlar çok kısıtlı. Ancak bu kısıtlılık durumunu bahane olarak görmüyoruz. Vatandaşlarımız hizmet bekliyor. Bu sorunları birlikte çözebiliriz” diye konuştu. “KENTİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ” Kısıtlı imkanların doğru kullanılması gerektiğinin altını çizen Başkan Akay, hizmet sunumunda kurumlar arası koordinasyon ihtiyacına dikkati çekti. Başkan Akay, “Birlikte çalışmaya mecburuz. Bu kent bizim kentimiz. Kentimize sahip çıkmak zorundayız. Daha yaşanabilir bir kenti inşa etmek için hep birlikte çalışmalı, sorunları birlikte çözmeliyiz” ifadelerini kullandı. “BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” Muhtarların demokrasinin temel taşı, yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olduklarını kaydeden Başkan Akay, “Tüm muhtarlarımıza halka hizmet yolunda özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.  

 

AKAY, “KENTİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla Seyhan ilçesinde görev yapan muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerindeki sorunların çözümü için ilk rahatsız edilen kişiler olduğunu vurgulayan Başkan Akay, “Kaynaklarımız kısıtlı ancak vatandaşlarımız hizmet bekliyor. Bu sorunları ancak birlikte çalışarak çözebiliriz” dedi.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğünce Seyhan Oteli’nde düzenlenen toplantıda belediye başkan yardımcıları ve müdürler de hazır bulundu.

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZEBİLİRİZ”

Başkan Akif Kemal Akay, tüm muhtarların “Muhtarlar Günü”nü kutladığı konuşmasında birlik-beraberlik mesajları verdi.  Kent sorunlarının çözümü konusunda muhtarlar ile belediyenin birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Başkan Akay, “Türkiye’nin en zor ilçelerinden birinde yaşıyor ve birlikte görev yapıyoruz. Yıllar içinde biriken çok sorunumuz var ve bu sorunları bir anda kökten çözebilme olanağımız ne yazık ki mümkün değil! Çünkü imkanlar çok kısıtlı. Ancak bu kısıtlılık durumunu bahane olarak görmüyoruz. Vatandaşlarımız hizmet bekliyor. Bu sorunları birlikte çözebiliriz” diye konuştu.

“KENTİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Kısıtlı imkanların doğru kullanılması gerektiğinin altını çizen Başkan Akay, hizmet sunumunda kurumlar arası koordinasyon ihtiyacına dikkati çekti. Başkan Akay, “Birlikte çalışmaya mecburuz. Bu kent bizim kentimiz. Kentimize sahip çıkmak zorundayız. Daha yaşanabilir bir kenti inşa etmek için hep birlikte çalışmalı, sorunları birlikte çözmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Muhtarların demokrasinin temel taşı, yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olduklarını kaydeden Başkan Akay, “Tüm muhtarlarımıza halka hizmet yolunda özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.