Akay’dan Toroslar Federasyonu’na destek

GÜNDEM 07.06.2021 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1966+ kez okundu.
 

Akay’dan Toroslar Federasyonu’na destek

ADANA- Gastronomi konusunda ‘Adana’da unutulmaya yüz tutmuş yemekler’ konusunda şehrin yemek kültürüne katkı koyarak tanıtımını sağlayacak olan AB Projesi hazırlayan Adana Toroslar Federasyonu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ı makamında ziyaret etti. Federasyon Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu Özcan Aladağ, Levent Karaömerlioğlu, Yaşar Usanmaz’ın yanı sıra projenin hayata geçirilmesinde önemli katkılar koyan Prof. Dr. Oya Işık, Prof. Dr. Nuriye Say ve Prof. Dr. Kubilay Vursavuş, proje hakkında Başkan Akif Akay’a bilgiler sundular. Çukurova Üniversitesi ile İtalya’dan bir proje ortağının da yer aldığını belirten Federasyon Başkanı Cenap Erol, “Amacımız zengin bir mutfağa sahip olan kentimizin gastronomi konusunda ön plana çıkmasına katkı koymaktır. Projemizin başarıya ulaşmasında Seyhan Belediyesi’nin de bizlerin yanında olmasını temenni ediyoruz” dedi. Başkan Akif Akay ise bu gibi kent yararına olan her hizmette belediye olarak katkı koymaktan mutluluk duyacaklarının müjdesini verdi.  

ADANA- Gastronomi konusunda ‘Adana’da unutulmaya yüz tutmuş yemekler’ konusunda şehrin yemek kültürüne katkı koyarak tanıtımını sağlayacak olan AB Projesi hazırlayan Adana Toroslar Federasyonu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ı makamında ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu Özcan Aladağ, Levent Karaömerlioğlu, Yaşar Usanmaz’ın yanı sıra projenin hayata geçirilmesinde önemli katkılar koyan Prof. Dr. Oya Işık, Prof. Dr. Nuriye Say ve Prof. Dr. Kubilay Vursavuş, proje hakkında Başkan Akif Akay’a bilgiler sundular.

Çukurova Üniversitesi ile İtalya’dan bir proje ortağının da yer aldığını belirten Federasyon Başkanı Cenap Erol, “Amacımız zengin bir mutfağa sahip olan kentimizin gastronomi konusunda ön plana çıkmasına katkı koymaktır. Projemizin başarıya ulaşmasında Seyhan Belediyesi’nin de bizlerin yanında olmasını temenni ediyoruz” dedi. Başkan Akif Akay ise bu gibi kent yararına olan her hizmette belediye olarak katkı koymaktan mutluluk duyacaklarının müjdesini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.