AKDOĞAN: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE

GÜNDEM 29.04.2021 - 13:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2377+ kez okundu.
 

AKDOĞAN: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE

  ADANA- Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı ve doktorlardan oluşan rotary heyetiyle birlikte köylerde sağlık taraması, bilgilendirme ve maddi yardımlar yaptı. Güney Rotary Kulübü yaptığı anlamlı etkinliklere bir yenisini daha ekledi ve “Bir Köyümüz Var” adlı proje kapsamında köylere giderek sağlık taraması, hastalıklardan korunma konusunda bilgiler verdi ve yardımlarda bulundu. Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan,  kulüp bünyesindeki doktorlar ile birlikte köylerde yaptıkları bu etkinliğin kendileri için büyük anlam teşkil ettiğini belirterek, “ Bir Köyümüz Var projesi kapsamında rotary kulübümüzdeki doktor arkadaşlarımızla birlikte köylere gittik. Burada köyün kadınlarına yönelik eğitimler verdik. Ender Kunt arkadaşımız kadınlara aile içi şiddet ve kadın hakları konusunda bilgiler sundu. Dr. İdil Boyar Covit19 pandemisi ve hastalıktan korunma konusunda bilgi verdi. Ayrıca ben de uzmanlık alanım olan Kanserde Erken Tanı ve Meme Kanseri konusunda bilgiler paylaşıp, bu konuda şikayeti olan kadınlarımızı muayene ederek sağlık taraması gerçekleştirdim. Tüm bu etkinliklerimizin yanısıra yine arkadaşlarımız Prof. Dr. Özgür Pektaş ve Diş Hekimi Yakup Andaç köydeki çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi verdi ve diş taraması gerçekleştirdi.” diye konuştu. “YARDIMLARIMIZ SÜRECEK” Güney Rotary olarak bu tür hizmetlerin ve yardımların artarak süreceğini vurgulayan Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan, “Sağlık hizmetlerimizin yanısıra köylümüzün ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla gıda paketi, temizlik paketi, hijyen paketi ve diğer bir çok hediye paketlerimizi köylülerimize dağıttık. Güney Rotary olarak ben ve arkadaşlarım bu konuda daha da fazla hizmet verebilmek amacındayız” şeklinde açıklamada bulundu.        

 

ADANA- Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı ve doktorlardan oluşan rotary heyetiyle birlikte köylerde sağlık taraması, bilgilendirme ve maddi yardımlar yaptı.

Güney Rotary Kulübü yaptığı anlamlı etkinliklere bir yenisini daha ekledi ve “Bir Köyümüz Var” adlı proje kapsamında köylere giderek sağlık taraması, hastalıklardan korunma konusunda bilgiler verdi ve yardımlarda bulundu.

Güney Rotary Kulübü Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan,  kulüp bünyesindeki doktorlar ile birlikte köylerde yaptıkları bu etkinliğin kendileri için büyük anlam teşkil ettiğini belirterek, “ Bir Köyümüz Var projesi kapsamında rotary kulübümüzdeki doktor arkadaşlarımızla birlikte köylere gittik. Burada köyün kadınlarına yönelik eğitimler verdik. Ender Kunt arkadaşımız kadınlara aile içi şiddet ve kadın hakları konusunda bilgiler sundu. Dr. İdil Boyar Covit19 pandemisi ve hastalıktan korunma konusunda bilgi verdi. Ayrıca ben de uzmanlık alanım olan Kanserde Erken Tanı ve Meme Kanseri konusunda bilgiler paylaşıp, bu konuda şikayeti olan kadınlarımızı muayene ederek sağlık taraması gerçekleştirdim. Tüm bu etkinliklerimizin yanısıra yine arkadaşlarımız Prof. Dr. Özgür Pektaş ve Diş Hekimi Yakup Andaç köydeki çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi verdi ve diş taraması gerçekleştirdi.” diye konuştu.

“YARDIMLARIMIZ SÜRECEK”

Güney Rotary olarak bu tür hizmetlerin ve yardımların artarak süreceğini vurgulayan Dönem Başkanı Dr. Fatma Akdoğan, “Sağlık hizmetlerimizin yanısıra köylümüzün ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla gıda paketi, temizlik paketi, hijyen paketi ve diğer bir çok hediye paketlerimizi köylülerimize dağıttık. Güney Rotary olarak ben ve arkadaşlarım bu konuda daha da fazla hizmet verebilmek amacındayız” şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.