Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası Yenilendi

EKONOMİ 18.09.2021 - 10:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1402+ kez okundu.
 

Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası Yenilendi

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası yenilendi. Yangın paketine gelen güncelleme ile teminat seçenekleri genişlerken, teminat bedeli de yükseldi. Sürekli gelişen ürün ve hizmetleriyle müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdüren Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, İş Yeri Paket Sigortası’nı yeniledi. Aksigorta’nın yangın paketi özelinde yaptığı güncellemelerle, yangın kar kaybı, seyyar ECS ve makine kırılmasına bağlı kar kaybı teminatlarının yanı sıra, yangın ve deprem gibi kira kaybı teminatları eklendi. Poliçenin toplam teminat bedeli ise 5.000.000 TL’den 15.000.000 TL’ye güncellendi. Yeni ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yanında olurken, yapılan güncellemelerin acente kanalının da oldukça faydasına olduğunu belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “İş yeri paket sigortasında yaptığımız yangın paketi güncellemesiyle, müşterilerimizin yararına olacak pek çok ek hizmet sunuyoruz. Böylelikle en büyük dağıtım kanalımız olan acentelerimiz de müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çok daha kapsamlı bir şekilde yanıt verebilecekler’’ diye konuştu.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası yenilendi. Yangın paketine gelen güncelleme ile teminat seçenekleri genişlerken, teminat bedeli de yükseldi.

Sürekli gelişen ürün ve hizmetleriyle müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdüren Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, İş Yeri Paket Sigortası’nı yeniledi. Aksigorta’nın yangın paketi özelinde yaptığı güncellemelerle, yangın kar kaybı, seyyar ECS ve makine kırılmasına bağlı kar kaybı teminatlarının yanı sıra, yangın ve deprem gibi kira kaybı teminatları eklendi. Poliçenin toplam teminat bedeli ise 5.000.000 TL’den 15.000.000 TL’ye güncellendi.

Yeni ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yanında olurken, yapılan güncellemelerin acente kanalının da oldukça faydasına olduğunu belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “İş yeri paket sigortasında yaptığımız yangın paketi güncellemesiyle, müşterilerimizin yararına olacak pek çok ek hizmet sunuyoruz. Böylelikle en büyük dağıtım kanalımız olan acentelerimiz de müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çok daha kapsamlı bir şekilde yanıt verebilecekler’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.