ALTIN KOZA'DA ''GONDOLDA SİNEMA'' KEYFİ

KÜLTÜR-SANAT 13.09.2022 - 11:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1774+ kez okundu.
 

ALTIN KOZA'DA ''GONDOLDA SİNEMA'' KEYFİ

  Seyhan Nehri’nde gondol üzerinde film izleme klasiği devam ediyor Adanalılar gondolda sinemayı çok sevdi 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen “Yıldızlar Altında Seyhan Nehri Üzerinde Gondolda Film Gösterim Keyfi”  bu yıl da devam ediyor. 12-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Altın Koza Film Festivali kapsamındaki etkinlik Seyhan Nehri’nde bulunan Gondol Marina’da gerçekleşecek. Adanalıların ve sinemaseverlerin yanı sıra, uluslararası basının da ilgisini çeken “Gondolda Sinema” gösterimleri 12 Eylül Pazartesi günü başlayıp yedi gün boyunca devam edecek. Her akşam 20.00’de başlayacak etkinlikte, sinemaseverlere birbirinden özel filmler sunulacak.  “Gondol’da Film Gösterimleri” kapsamında 12 Eylül Pazartesi 20.00’de yönetmen Murat Şeker’in ‘’Görevimiz Tatil’’; 13 Eylül Salı akşamı yönetmen Orhan Aksoy’un ‘’Kiracı’’; 14 Eylül Çarşamba akşamı yönetmen Tunç Şahin’in ‘’İnsanlar İkiye Ayrılır’’; 15 Eylül Perşembe akşamı yönetmen Alfonso Gomez-Rejon’un ‘’Elektrik Savaşları’’; 16 Eylül Cuma akşamı yönetmen Murat Kepez’in ‘’Kolonya Cumhuriyeti’’; 17 Eylül Cumartesi akşamı yönetmen Ali Atay’ın ‘’Cinayet Süsü’’; 18 Eylül Pazar akşamı ise yönetmen Atıf Yılmaz’ın ‘’Hasip ile Nasip’’ filmleri gösterilecek.  “Gondol’da Film Gösterimleri”ne ücretsiz olarak katılmak için   https://sehircilikatolyesi.org/ adresinden kayıt yaptırılabilir.

 

Seyhan Nehri’nde gondol üzerinde film izleme klasiği devam ediyor

Adanalılar gondolda sinemayı çok sevdi

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen “Yıldızlar Altında Seyhan Nehri Üzerinde Gondolda Film Gösterim Keyfi”  bu yıl da devam ediyor.

12-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Altın Koza Film Festivali kapsamındaki etkinlik Seyhan Nehri’nde bulunan Gondol Marina’da gerçekleşecek.

Adanalıların ve sinemaseverlerin yanı sıra, uluslararası basının da ilgisini çeken “Gondolda Sinema” gösterimleri 12 Eylül Pazartesi günü başlayıp yedi gün boyunca devam edecek. Her akşam 20.00’de başlayacak etkinlikte, sinemaseverlere birbirinden özel filmler sunulacak.

 “Gondol’da Film Gösterimleri” kapsamında 12 Eylül Pazartesi 20.00’de yönetmen Murat Şeker’in ‘’Görevimiz Tatil’’; 13 Eylül Salı akşamı yönetmen Orhan Aksoy’un ‘’Kiracı’’; 14 Eylül Çarşamba akşamı yönetmen Tunç Şahin’in ‘’İnsanlar İkiye Ayrılır’’; 15 Eylül Perşembe akşamı yönetmen Alfonso Gomez-Rejon’un ‘’Elektrik Savaşları’’; 16 Eylül Cuma akşamı yönetmen Murat Kepez’in ‘’Kolonya Cumhuriyeti’’; 17 Eylül Cumartesi akşamı yönetmen Ali Atay’ın ‘’Cinayet Süsü’’; 18 Eylül Pazar akşamı ise yönetmen Atıf Yılmaz’ın ‘’Hasip ile Nasip’’ filmleri gösterilecek.

 “Gondol’da Film Gösterimleri”ne ücretsiz olarak katılmak için   https://sehircilikatolyesi.org/ adresinden kayıt yaptırılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.