Altıneller’de 23 Nisan hazırlıkları

GENÇLİK 20.04.2021 - 15:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2801+ kez okundu.
 

Altıneller’de 23 Nisan hazırlıkları

    Adana Altıneller Okulları öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarını coşkulu bir şekilde sürüdürüyorlar    ATATÜRK’ÜN DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞANI   Kampüslerin hepsinde hummalı bir çalışma içerisinde olan Altıneller öğrencileri pandemi kuralları kapsamında da olsa ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramı neşe içerisinde kutlamak istiyorlar.   ŞAHİN: ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN   Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nn Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek bayram olduğuna dikkat çekerek, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 23 Nisan için çok anlamlı ve güzel programlar hazırlıyorlar. Bizlerde çocuklarımızın bu bayramında herzaman ki gibi onların yanında olacağız. Şimdiden çocuklarımızın bayramını gönülden kutluyoruz” dedi.  

 

 

Adana Altıneller Okulları öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarını coşkulu bir şekilde sürüdürüyorlar 

 

ATATÜRK’ÜN DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞANI

 

Kampüslerin hepsinde hummalı bir çalışma içerisinde olan Altıneller öğrencileri pandemi kuralları kapsamında da olsa ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramı neşe içerisinde kutlamak istiyorlar.

 

ŞAHİN: ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN

 

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nn Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek bayram olduğuna dikkat çekerek, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz 23 Nisan için çok anlamlı ve güzel programlar hazırlıyorlar. Bizlerde çocuklarımızın bu bayramında herzaman ki gibi onların yanında olacağız. Şimdiden çocuklarımızın bayramını gönülden kutluyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.