Altun ve Akbulut Aileleri kirvelikte birleşti

GÜNDEM 12.07.2021 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1684+ kez okundu.
 

Altun ve Akbulut Aileleri kirvelikte birleşti

Adana’nın tanınmış iki büyük ailesi Altun ve Akbulut kirvelik akti ile, birbirlerine sıkı sıkıya bağlandı. Ak Parti Seyhan İlçe Belediye Meclis Üyesi olan Sinan Altun, iki evladı Çınar ve Ayaz’ı sünnet ettirdi. Kirvesi ise Akbulut oldu. Sünnet düğünü Seyhan Nehri kıyısında Bacardi restoranda yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla şenlendi. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Serkan Çelik, Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Aydın, Niyazi Yüksel, Hacı Alpboğa, Erdal Hatipoğlu’nun yanı sıra  Mahalle muhtarları, Adanalı Ünlü iş insanı Ali Aksoy, sevilen sayılan ünlü kabadayılardan ‘Şirin Baba’ lakaplı Şirin Akçay, binlerce davetli katılarak sünnet düğününü Adana tarihine yazdırdı.  Adana’nın tanınmış 2 büyük ailesi sünnet akti ile birbirlerine bağlandı.  Sünnet düğününe binlerce kişi aktı. Birbirinden ünlü isimler bu anlamlı sünnet düğününde bir araya gelerek halaylar çekti. Sünnet düğününe gelemeyenler ise yüzlerce çiçek ve çelenk göndererek tebrik etti. Baba Sinan Altun ve kirvesi Mustafa Akbulut gelen konukları kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik etti.  Ak Parti Seyhan İlçe Meclis Üyesi ve aynı zamanda iş insanı olan Sinan Altun, sünnet törenine katılan herkese teşekkür konuşması yaptı.  Sünnet düğünü Seyhan Nehri kıyısında Mimar Sinan Kültür Parkı yanı yani Eski Baraj Girişinde Bacardi restoranda, yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.  Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Serkan Çelik, Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Aydın, Niyazi Yüksel, Hacı Alpboğa, Erdal Hatipoğlu’nun yanı sıra  Mahalle muhtarları, Adanalı Ünlü iş insanı Ali Aksoy, sevilen sayılan ünlü kabadayılardan ‘Şirin Baba’ lakaplı Şirin Akçay, binlerce davetli katılarak sünnet düğününü Adana tarihine yazdırdılar.  Sünnet düğününe katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay, Adıyaman iline bağlı, Kahta ilçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti ve MHP’li Meclis üyeleri de halay çekerek bu coşkuya ortak oldular.   Çınar ve Ayaz Altun padişah koltuğunda piste yeni çeri askerleri eşliğinde getirildiler. Düğünde Adana’nın en ünlü sanatçılarından biri olan Ali Turaç güzel sesiyle birbirinden güzel şarkılarıyla davetlileri coşturarak halay çektirdi.  Hülya ve Sinan Altun çifti, kirveleri Çiğdem ve Mustafa Akbulut pistten hiç inmediler.  Sünnet düğünü takı merasimde gelen davetliler takı takma yarışına bile girdiler. Sünnet düğünü gecenin geç vakitlerine kadar sürdü.  Ayrıca Adıyaman’dan özel olarak getirilen davulcuların şovları ise görülmeye değerdi.   

Adana’nın tanınmış iki büyük ailesi Altun ve Akbulut kirvelik akti ile, birbirlerine sıkı sıkıya bağlandı. Ak Parti Seyhan İlçe Belediye Meclis Üyesi olan Sinan Altun, iki evladı Çınar ve Ayaz’ı sünnet ettirdi. Kirvesi ise Akbulut oldu. Sünnet düğünü Seyhan Nehri kıyısında Bacardi restoranda yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla şenlendi. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Serkan Çelik, Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Aydın, Niyazi Yüksel, Hacı Alpboğa, Erdal Hatipoğlu’nun yanı sıra  Mahalle muhtarları, Adanalı Ünlü iş insanı Ali Aksoy, sevilen sayılan ünlü kabadayılardan ‘Şirin Baba’ lakaplı Şirin Akçay, binlerce davetli katılarak sünnet düğününü Adana tarihine yazdırdı. 

Adana’nın tanınmış 2 büyük ailesi sünnet akti ile birbirlerine bağlandı.  Sünnet düğününe binlerce kişi aktı. Birbirinden ünlü isimler bu anlamlı sünnet düğününde bir araya gelerek halaylar çekti. Sünnet düğününe gelemeyenler ise yüzlerce çiçek ve çelenk göndererek tebrik etti.

Baba Sinan Altun ve kirvesi Mustafa Akbulut gelen konukları kapıda karşılayarak masalarına kadar eşlik etti. 

Ak Parti Seyhan İlçe Meclis Üyesi ve aynı zamanda iş insanı olan Sinan Altun, sünnet törenine katılan herkese teşekkür konuşması yaptı. 

Sünnet düğünü Seyhan Nehri kıyısında Mimar Sinan Kültür Parkı yanı yani Eski Baraj Girişinde Bacardi restoranda, yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. 

Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Mustafa Özkan, MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Serkan Çelik, Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Aydın, Niyazi Yüksel, Hacı Alpboğa, Erdal Hatipoğlu’nun yanı sıra  Mahalle muhtarları, Adanalı Ünlü iş insanı Ali Aksoy, sevilen sayılan ünlü kabadayılardan ‘Şirin Baba’ lakaplı Şirin Akçay, binlerce davetli katılarak sünnet düğününü Adana tarihine yazdırdılar. 

Sünnet düğününe katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay, Adıyaman iline bağlı, Kahta ilçe Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ak Parti ve MHP’li Meclis üyeleri de halay çekerek bu coşkuya ortak oldular.  

Çınar ve Ayaz Altun padişah koltuğunda piste yeni çeri askerleri eşliğinde getirildiler.

Düğünde Adana’nın en ünlü sanatçılarından biri olan Ali Turaç güzel sesiyle birbirinden güzel şarkılarıyla davetlileri coşturarak halay çektirdi. 

Hülya ve Sinan Altun çifti, kirveleri Çiğdem ve Mustafa Akbulut pistten hiç inmediler. 

Sünnet düğünü takı merasimde gelen davetliler takı takma yarışına bile girdiler. Sünnet düğünü gecenin geç vakitlerine kadar sürdü. 

Ayrıca Adıyaman’dan özel olarak getirilen davulcuların şovları ise görülmeye değerdi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.