AOSB BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KIZILAY’A KAN BAĞIŞLADI

GÜNDEM 01.10.2021 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2321+ kez okundu.
 

AOSB BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KIZILAY’A KAN BAĞIŞLADI

Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü konumuyla ekonomiye can veren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü ile Kızılay iş birliğinde her yıl rutin aralıklarla gerçekleştirilen kan bağışı devam ediyor. AOSB Bölge Müdürlüğü ve Kızılay Adana Şube Başkanlığı’nın organizasyonunda; AOSB Seyhan Toplantı Salonu Fuayesinde, maske, sosyal mesafe ve tüm hijyen kuralların maksimum düzeyde tutarak kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Başka hiçbir sağlık ürünüyle ikame edilemeyen bir ihtiyaç ve kaynağı sadece insan olan kanın hayat kurtarmadaki öneminin bilincinde olan AOSB çalışanları, bağışta bulunarak, hiç tanımadıkları insanların hayatlarının kurtarılmasına katkıda bulunacak olmanın mutluluğunu yaşadılar. AOSB Bölge Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluğu kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllü bağışçıların öncelikle kan bağışında bulunmalarında sakınca bulunup bulunmadığının anlaşılması için rutin testler yapıldı. Testlerin ardından gerçekleştirilen bağış, yoğun bir ilgiyle gerçekleşti. Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ın da kan vererek iyilik kervanına dahil olduğu etkinliğe gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. 

Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü konumuyla ekonomiye can veren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü ile Kızılay iş birliğinde her yıl rutin aralıklarla gerçekleştirilen kan bağışı devam ediyor.

AOSB Bölge Müdürlüğü ve Kızılay Adana Şube Başkanlığı’nın organizasyonunda; AOSB Seyhan Toplantı Salonu Fuayesinde, maske, sosyal mesafe ve tüm hijyen kuralların maksimum düzeyde tutarak kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

Başka hiçbir sağlık ürünüyle ikame edilemeyen bir ihtiyaç ve kaynağı sadece insan olan kanın hayat kurtarmadaki öneminin bilincinde olan AOSB çalışanları, bağışta bulunarak, hiç tanımadıkları insanların hayatlarının kurtarılmasına katkıda bulunacak olmanın mutluluğunu yaşadılar.

AOSB Bölge Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluğu kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllü bağışçıların öncelikle kan bağışında bulunmalarında sakınca bulunup bulunmadığının anlaşılması için rutin testler yapıldı. Testlerin ardından gerçekleştirilen bağış, yoğun bir ilgiyle gerçekleşti.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ın da kan vererek iyilik kervanına dahil olduğu etkinliğe gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.