ASFALT YOL GERİ DÖNDÜ!

17.10.2021 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1436+ kez okundu.
 

ASFALT YOL GERİ DÖNDÜ!

Ülkemizde, altyapı çalışmalarında kolaylık sağladığı için bazı cadde ve sokaklarda tercih edilen kilit parke taşı yollar, yerini yeniden asfalta bırakıyor.
PARKENİN DEVRİ BİTTİ  Seyhan Belediyesi, Yeşilyurt mahallesinde kullanılan parke taş yolları düzenlemek yerine, asfaltı tercih etti. Belediye, Abdi İpekçi’den Menzil fırınına, Yeşilbağlar camiinden İbo Osman caddesine kadar olan kısımdaki kilit parke taşları söktürdü.    KIRMA PARASI DA MI ÖDENECEK? Seyhan Belediyesi’nin, altyapı çalışmaları için büyük fayda sağlayan, iyi döşendiğinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilen parke taşı yollar yerine, neden asfalta yöneldiği bilinmiyor. Bu arada, asfalt için sökülen parke taşlarının nasıl değerlendirileceği merak ediliyor.
Ülkemizde, altyapı çalışmalarında kolaylık sağladığı için bazı cadde ve sokaklarda tercih edilen kilit parke taşı yollar, yerini yeniden asfalta bırakıyor.

PARKENİN DEVRİ BİTTİ 

Seyhan Belediyesi, Yeşilyurt mahallesinde kullanılan parke taş yolları düzenlemek yerine, asfaltı tercih etti. Belediye, Abdi İpekçi’den Menzil fırınına, Yeşilbağlar camiinden İbo Osman caddesine kadar olan kısımdaki kilit parke taşları söktürdü. 

 

KIRMA PARASI DA MI ÖDENECEK?
Seyhan Belediyesi’nin, altyapı çalışmaları için büyük fayda sağlayan, iyi döşendiğinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilen parke taşı yollar yerine, neden asfalta yöneldiği bilinmiyor. Bu arada, asfalt için sökülen parke taşlarının nasıl değerlendirileceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.