ASKF ilk ziyareti Soner Çetin’e yaptı

GÜNDEM 28.04.2021 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1898+ kez okundu.
 

ASKF ilk ziyareti Soner Çetin’e yaptı

  Ahmet Bozan başkanlığında yeniden seçilen Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti. ASKF Başkanı Ahmet Bozan, 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerine hizmet ettiklerini, bu hizmetler doğrultusunda kulüplerin kongrede yeniden kendilerini göreve getirdiğini söyledi. Amatör spor kulüplerine yakışır bir kongreyi geride bıraktıklarını belirten Ahmet Bozan, “Yeni yönetimiz göreve başladı. 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerin daha iyi yerlere gelmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk ziyaretimizi Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e yapıyoruz. Amatörlere verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Ahmet Bozan ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. 3 yıl boyunca Ahmet Bozan ve yönetiminin amatörlere önemli hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Bundan sonra da Adana’da sporun gelişmesinde önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. İstiyorum ki Adana sporda eski başarılı günlerine kavuşsun. Bunun başarılması için hepimize görevler düşüyor. Ben de spordan gelen bir belediye başkanı olarak her türlü çabayı göstereceğim” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, her zaman amatörlere imkanlar ölçüsünde destek sağladığını belirterek, bu anlayışın bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

 

Ahmet Bozan başkanlığında yeniden seçilen Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan, 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerine hizmet ettiklerini, bu hizmetler doğrultusunda kulüplerin kongrede yeniden kendilerini göreve getirdiğini söyledi.

Amatör spor kulüplerine yakışır bir kongreyi geride bıraktıklarını belirten Ahmet Bozan, “Yeni yönetimiz göreve başladı. 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerin daha iyi yerlere gelmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk ziyaretimizi Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e yapıyoruz. Amatörlere verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Ahmet Bozan ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. 3 yıl boyunca Ahmet Bozan ve yönetiminin amatörlere önemli hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Bundan sonra da Adana’da sporun gelişmesinde önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. İstiyorum ki Adana sporda eski başarılı günlerine kavuşsun. Bunun başarılması için hepimize görevler düşüyor. Ben de spordan gelen bir belediye başkanı olarak her türlü çabayı göstereceğim” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, her zaman amatörlere imkanlar ölçüsünde destek sağladığını belirterek, bu anlayışın bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.