ASKON, Ramazan ayında 30 bin kişiye iftar yaptıracak

GÜNDEM 31.03.2022 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2205+ kez okundu.
 

ASKON, Ramazan ayında 30 bin kişiye iftar yaptıracak

ASKON Adana Şubesi, üyelerinin ve Adanalı iş adamlarının desteğiyle 30.000 kişiye iftar yemeği vermeyi planlıyor. Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır kurulamayan ASKON iftar çadırında, bu yıl yeniden Hastaneler Kavşağı olarak anılan yerde 1.000 kişiye iftar yemeği verilecek. Ramazan sonuna kadar 30.000 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyleyen ASKON Adana Şube Başkan Vekili ve Organizasyon Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı açıklamasında şunları söyledi: “Her yıl geleneksel olarak kurduğumuz ASKON iftar çadırımızı pandemi nedeniyle 2 yıldır kuramıyorduk. Bu yıl yeniden üyelerimizin ve İş adamlarımızın desteğiyle iftar çadırımızı kuracak olmanın sevincini yaşıyor ve bu imkânı bize veren Rabbimize hamd ediyoruz. Yoksul, yetim, kimsesiz, çaresiz, hasta ve muhtaçların gözetilmesi, yüreklerin böyle kimselere uzanması ve onlarla bir gönül beraberliği kurmak Ramazan-ı Şerîf’in önemli hasletlerindendir. Bizlerde çıktığımız bu yolda kuracağımız iftar çadırı başta olmak üzere elimizin uzandığı her yerde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle gönül beraberliği yaşayarak Ramazan-ı Şerîf’i en güzel şekilde değerlendirme niyetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kardeşlerimizi kuracağımız ASKON iftar çadırına bekliyor, kardeşliğin pekişeceği, ekmeğin paylaşılacağı bu sofralarda bir araya gelmeyi Rabbimizden niyaz ediyorum.”   

ASKON Adana Şubesi, üyelerinin ve Adanalı iş adamlarının desteğiyle 30.000 kişiye iftar yemeği vermeyi planlıyor.


Covid-19 pandemisi nedeniyle 2 yıldır kurulamayan ASKON iftar çadırında, bu yıl yeniden Hastaneler Kavşağı olarak anılan yerde 1.000 kişiye iftar yemeği verilecek. Ramazan sonuna kadar 30.000 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyleyen ASKON Adana Şube Başkan Vekili ve Organizasyon Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı açıklamasında şunları söyledi:


“Her yıl geleneksel olarak kurduğumuz ASKON iftar çadırımızı pandemi nedeniyle 2 yıldır kuramıyorduk. Bu yıl yeniden üyelerimizin ve İş adamlarımızın desteğiyle iftar çadırımızı kuracak olmanın sevincini yaşıyor ve bu imkânı bize veren Rabbimize hamd ediyoruz. Yoksul, yetim, kimsesiz, çaresiz, hasta ve muhtaçların gözetilmesi, yüreklerin böyle kimselere uzanması ve onlarla bir gönül beraberliği kurmak Ramazan-ı Şerîf’in önemli hasletlerindendir. Bizlerde çıktığımız bu yolda kuracağımız iftar çadırı başta olmak üzere elimizin uzandığı her yerde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle gönül beraberliği yaşayarak Ramazan-ı Şerîf’i en güzel şekilde değerlendirme niyetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kardeşlerimizi kuracağımız ASKON iftar çadırına bekliyor, kardeşliğin pekişeceği, ekmeğin paylaşılacağı bu sofralarda bir araya gelmeyi Rabbimizden niyaz ediyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.