ASKON VAN ŞUBESİNDEN ASKON ADANA’YA ZİYARET

GÜNDEM 13.01.2022 - 11:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2630+ kez okundu.
 

ASKON VAN ŞUBESİNDEN ASKON ADANA’YA ZİYARET

  ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe ve beraberindeki heyet, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Gündem dair konular ve istihdamın ele alındığı görüşmede Başkan Çalışkan, “Başta Van Şube Başkanımız olmak üzere değerli üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerini Adana’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Ekonomik gelişmeler ve istihdam konularına da değinen Başkan Çalışkan “Yaşanan gelişmeleri ASKON Adana Şubesi olarak bizler de yakından takip etmekteyiz. İstihdamın artırılması için her geçen gün daha fazla gayret etmeye çalışıyoruz. Van ilimiz her ne kadar mesafe olarak bizlere uzak olsa da gönül birliğimizin olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. İki il arasında ticari anlaşmalar yapmaya ve istihdamın artırılıp ekonominin canlandırılması hususunda üzerimize düşenleri yapmaya hazırız.” dedi. ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe “Başkanımız Recep Çalışkan ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yaşanan üretim yetersizliği, iklim değişikliği, tedarik sorunları ve pandeminin de etkisiyle ülkemizde ve dünyada enflasyon oranında artışlar meydana geldi. Bizler de bu durumun biran evvel atlatılması için Van şubesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hususta Başkanımız ve değerli üyelerle bilgi alışverişlerinde bulunduk. Bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bir kez daha bu güzel misafirperverlikleri için başta Başkan Çalışkan olmak üzere ASKON Adana Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.” Karşılıklı plaket ve hediye takdiminin ardından görüşme sona erdi.

 

ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe ve beraberindeki heyet, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Gündem dair konular ve istihdamın ele alındığı görüşmede Başkan Çalışkan, “Başta Van Şube Başkanımız olmak üzere değerli üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerini Adana’da ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Ekonomik gelişmeler ve istihdam konularına da değinen Başkan Çalışkan “Yaşanan gelişmeleri ASKON Adana Şubesi olarak bizler de yakından takip etmekteyiz. İstihdamın artırılması için her geçen gün daha fazla gayret etmeye çalışıyoruz. Van ilimiz her ne kadar mesafe olarak bizlere uzak olsa da gönül birliğimizin olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. İki il arasında ticari anlaşmalar yapmaya ve istihdamın artırılıp ekonominin canlandırılması hususunda üzerimize düşenleri yapmaya hazırız.” dedi.

ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe “Başkanımız Recep Çalışkan ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yaşanan üretim yetersizliği, iklim değişikliği, tedarik sorunları ve pandeminin de etkisiyle ülkemizde ve dünyada enflasyon oranında artışlar meydana geldi. Bizler de bu durumun biran evvel atlatılması için Van şubesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu hususta Başkanımız ve değerli üyelerle bilgi alışverişlerinde bulunduk. Bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bir kez daha bu güzel misafirperverlikleri için başta Başkan Çalışkan olmak üzere ASKON Adana Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.”

Karşılıklı plaket ve hediye takdiminin ardından görüşme sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.