Avcı: Zeydan Karalar tüm Adana'dan özür dilemeli!

SİYASET 27.06.2021 - 19:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1214+ kez okundu.
 

Avcı: Zeydan Karalar tüm Adana'dan özür dilemeli!

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, işçileri hainlikle suçlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı tüm Adana'dan özür dilemeye çağırdı.  Avcı, Karalar'ın bir açılış töreninde yaptığı, "Beş bin tane insan çalışmıyordu. Çalışmayan adamla, hain adamla benim işim olmaz" sözlerine büyük tepki gösterdi.  Karalar’ın iki yıl uyuduktan sonra iki kreş açılışıyla göz boyamaya çalıştığını kaydeden Avcı, şunları söyledi: “Bunu da 'Dünyanın en büyük hizmeti' gibi pazarlayan, halkın hizmet beklentilerine asla cevap veremeyen Zeydan Karalar, yine emekçileri hedef almış. Basına servis edilmeyen videoda Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan binlerce vatandaşımızı 'Çalışmamakla, hainlikle' suçlayan Karalar haddini aşmakta ısrar ediyor. Seçimden hemen sonra ilk işi binlerce çalışanı işten atmak olan Karalar'ın emekçilerle derdi nedir? Çöp toplayan, kanalizasyonda, parkta, bahçede çalışan işçi nasıl hain olabilir? Eğer Karalar iddiasında haklı ise mahkemeler neden işe iade kararı vermiştir? Mahkeme kararları neden uygulanmamaktadır?" Avcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hainlik büyük bir suçtur. Hainlik; vatana, millete, devlete karşı işlenen suçları kapsar. Karalar'ın hangi hain yapılarla ittifak yaparak seçildiği, kimlere yetki ve makam dağıttığı bilinmektedir. Kendisine oy vermediğini veya seçimde başkasına çalıştığını düşündüğü insanları hain ilan etmek ayıptır, günahtır; demokrasi kültürümüzde de böyle kirli bir anlayışa yer yoktur. Zeydan Karalar, kendisinin seçim öncesi verdiği söze sadık kalmalı, CHP Genel Başkanı'nın işçilerin işten atılmayacaklarına dair namus, şeref sözüne de sahip çıkmalıdır. Karalar'ı 5 bin emekçiden, on birlerce aileden, dahası tüm Adana'dan özür dilemeye, emekçilerin ekmeğiyle oynamaktan vazgeçmeye davet ediyorum."

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, işçileri hainlikle suçlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı tüm Adana'dan özür dilemeye çağırdı. 
Avcı, Karalar'ın bir açılış töreninde yaptığı, "Beş bin tane insan çalışmıyordu. Çalışmayan adamla, hain adamla benim işim olmaz" sözlerine büyük tepki gösterdi. 
Karalar’ın iki yıl uyuduktan sonra iki kreş açılışıyla göz boyamaya çalıştığını kaydeden Avcı, şunları söyledi: “Bunu da 'Dünyanın en büyük hizmeti' gibi pazarlayan, halkın hizmet beklentilerine asla cevap veremeyen Zeydan Karalar, yine emekçileri hedef almış. Basına servis edilmeyen videoda Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan binlerce vatandaşımızı 'Çalışmamakla, hainlikle' suçlayan Karalar haddini aşmakta ısrar ediyor. Seçimden hemen sonra ilk işi binlerce çalışanı işten atmak olan Karalar'ın emekçilerle derdi nedir? Çöp toplayan, kanalizasyonda, parkta, bahçede çalışan işçi nasıl hain olabilir? Eğer Karalar iddiasında haklı ise mahkemeler neden işe iade kararı vermiştir? Mahkeme kararları neden uygulanmamaktadır?"
Avcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hainlik büyük bir suçtur. Hainlik; vatana, millete, devlete karşı işlenen suçları kapsar. Karalar'ın hangi hain yapılarla ittifak yaparak seçildiği, kimlere yetki ve makam dağıttığı bilinmektedir. Kendisine oy vermediğini veya seçimde başkasına çalıştığını düşündüğü insanları hain ilan etmek ayıptır, günahtır; demokrasi kültürümüzde de böyle kirli bir anlayışa yer yoktur. Zeydan Karalar, kendisinin seçim öncesi verdiği söze sadık kalmalı, CHP Genel Başkanı'nın işçilerin işten atılmayacaklarına dair namus, şeref sözüne de sahip çıkmalıdır. Karalar'ı 5 bin emekçiden, on birlerce aileden, dahası tüm Adana'dan özür dilemeye, emekçilerin ekmeğiyle oynamaktan vazgeçmeye davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.