Ay: Cumhuriyet, ülkemizin aydınlık yüzü, mutlu yarınlarıdır

GÜNDEM 28.10.2021 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1592+ kez okundu.
 

Ay: Cumhuriyet, ülkemizin aydınlık yüzü, mutlu yarınlarıdır

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Başkan Ay mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin  bundan tam 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, yokluklar içinde kurulduğunu hatırlatarak "Cumhuriyet ile birlikte egemenlik kayıtsız şartsız milletin eline geçti. Cumhuriyet, ülkemizin ve aziz milletimizin aydınlık yüzü, mutlu yarınlarıdır" dedi. Cumhuriyet'in, Türk Milleti’nin tarihindeki en önemli başarılarından birisi olduğunu belirten Başkan Ay, mesajında şunlara yer verdi: "Cumhuriyetimiz, her geçen gün güçlenerek kök salmaya devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize  emin adımlarla ilerliyoruz. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi günümüzde de ülkemize yapılan saldırılara kararlılıkla karşı koyuyoruz. Bu kararlılık ile Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizi büyütmeye, geliştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."    
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Ay mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin  bundan tam 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, yokluklar içinde kurulduğunu hatırlatarak "Cumhuriyet ile birlikte egemenlik kayıtsız şartsız milletin eline geçti. Cumhuriyet, ülkemizin ve aziz milletimizin aydınlık yüzü, mutlu yarınlarıdır" dedi.
Cumhuriyet'in, Türk Milleti’nin tarihindeki en önemli başarılarından birisi olduğunu belirten Başkan Ay, mesajında şunlara yer verdi:
"Cumhuriyetimiz, her geçen gün güçlenerek kök salmaya devam etmektedir.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedeflerimize  emin adımlarla ilerliyoruz.
Tarihimizin her döneminde olduğu gibi günümüzde de ülkemize yapılan saldırılara kararlılıkla karşı koyuyoruz. Bu kararlılık ile Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizi büyütmeye, geliştirmeye devam ediyoruz.
Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.