BANDIRMA GALİBİYETİ KAPLAN’A İYİ GELECEK!

SPOR 01.10.2021 - 20:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1664+ kez okundu.
 

BANDIRMA GALİBİYETİ KAPLAN’A İYİ GELECEK!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bugün Bandırmaspor ile karşılaşacak.
Geçen haftaki 3-1'lik Erzurum yenilgisinin ardından Teknik Direktör Fırat Gül ile yollarını ayıran turuncu beyazlı kulüp, Sait Karafırtıralar ile anlaşma imzaladı.  Adanaspor, Bandırmaspor maçı için iyi bir hazırlık yaptı. Turuncu beyazlılar, 6-2'lik Menemen maçının ardından oynadığı Denizli maçında 2-0 yenildi. Ümraniye ile golsüz berabere kalıp, Erzurum deplasmanından 3-1 mağlup olarak döndü.  Turuncu beyazlılar 7 maçta 4 galibiyeti 3 yenilgisi olan ligin 5. sırasındaki Bandırma ile kendi saha ve seyircisi önünde bugün saat 19.00'da karşılaşacak. Turuncu beyazlıların 7 maçta 1 galibiyetleri var ve 6 puanları bulunuyor.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bugün Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Geçen haftaki 3-1'lik Erzurum yenilgisinin ardından Teknik Direktör Fırat Gül ile yollarını ayıran turuncu beyazlı kulüp, Sait Karafırtıralar ile anlaşma imzaladı. 

Adanaspor, Bandırmaspor maçı için iyi bir hazırlık yaptı. Turuncu beyazlılar, 6-2'lik Menemen maçının ardından oynadığı Denizli maçında 2-0 yenildi. Ümraniye ile golsüz berabere kalıp, Erzurum deplasmanından 3-1 mağlup olarak döndü. 

Turuncu beyazlılar 7 maçta 4 galibiyeti 3 yenilgisi olan ligin 5. sırasındaki Bandırma ile kendi saha ve seyircisi önünde bugün saat 19.00'da karşılaşacak. Turuncu beyazlıların 7 maçta 1 galibiyetleri var ve 6 puanları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.