“Başarımızı, işlerini severek yapan öğretmenlerimize borçluyuz”

GÜNDEM 25.11.2022 - 15:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1642+ kez okundu.
 

“Başarımızı, işlerini severek yapan öğretmenlerimize borçluyuz”

Vip Eğitim Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla, eğitimci arkadaşlarını unutmadı. Aktaş, çalışan öğretmenler onuruna Müzeyyen Restoran’da yemek verdi.   Aktaş, öğretmenlerin çok önemli ve değerli olduklarını belirterek, “Öğretimde başarılı işlere imza atıyorsak bunu öğretmenlerimizin canla, başla ve fedakarca mücadelesine borçluyuz” dedi.   Eğitimin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu aktaran Aktaş, Vip Eğitim Dünyası’nda öğretmenlerin bu çabasının yakından görülebileceğini anlattı. Aktaş, “Aileler evlatlarını bize güvenip teslim ediyor, Gözleri arkada kalmasın. Bizim yaptıkları işi çok seven bir kadromuz var” diye konuştu.

Vip Eğitim Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla, eğitimci arkadaşlarını unutmadı. Aktaş, çalışan öğretmenler onuruna Müzeyyen Restoran’da yemek verdi.

 

Aktaş, öğretmenlerin çok önemli ve değerli olduklarını belirterek, “Öğretimde başarılı işlere imza atıyorsak bunu öğretmenlerimizin canla, başla ve fedakarca mücadelesine borçluyuz” dedi.

 

Eğitimin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu aktaran Aktaş, Vip Eğitim Dünyası’nda öğretmenlerin bu çabasının yakından görülebileceğini anlattı. Aktaş, “Aileler evlatlarını bize güvenip teslim ediyor, Gözleri arkada kalmasın. Bizim yaptıkları işi çok seven bir kadromuz var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.