BAŞKAN AKAY’DAN “SANAT MEYDANI” MÜJDESİ

GÜNDEM 05.07.2021 - 06:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1798+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKAY’DAN “SANAT MEYDANI” MÜJDESİ

Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir buçuk yıla yakın bir süredir gerçekleştirilemeyen sanat etkinliklerini, kısıtlamaların kaldırılmasının ardından yeniden başlattı.
 Kültür İşleri Müdürlüğünün organize ettiği konseri Seyhan’daki  ilk konser etkinliği olan Pinhani Grubunun “Elbet Bir Gün Buluşacaktık” konseri on bine yakın Adanalının katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Coşkulu buluşmaları çok özlediklerini dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Artık coşkulu konserlerle birlikte bu meydanla birlikte olacağız. Burası artık bir sanat meydanı olacak” dedi. PANDEMİ KISITLAMALARININ ARDINDAN SEYHAN’DAKİ İLK KONSER Seyhan Belediyesi’nin pandemi kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından gerçekleştirdiği ilk konser olan Pinhani konseri Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçekleştirildi. Kültür-sanat etkinliklerinden bir buçuk yıldır uzak kalan Adanalılar Pinhani konserine yoğun ilgi gösterdi. On bine yakın Adanalı konser alanında Pinhani’nin şarkılarına eşlik edip, özlemini çektikleri güzel anları yeniden yaşamamanın mutluluğuna vardılar. İZLEYİCİLER “AKİF BAŞKAN” SLOGANLARI ATTI İzleyicilerin “Akif Başkan” sloganları altında sahneye çıkan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pinhani Grubu’na Adanalılara yaşattıkları coşku nedeniyle teşekkür etti. “SANAT MEYDANI” MÜJDESİ “Böyle coşkulu bir buluşmayı çok özlemişiz” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Akay, önümüzdeki günlerde coşkusu kültür-sanat etkinliklerinde Adanalıları yeniden buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Akay, “Artık bu meydan bir sanat meydanı olacak. Bizleri buluşturan, bizleri geleceğe hazırlayan, yepyeni bir dünyaya hazırlayan en önemli unsur olan sanatın vurgulandığı alan olacak burası. Ve sizlerle birlikte olacağız. Güzel günlerde birlikte olmayı diliyorum” dedi. Adanalılar gece geç saatlere kadar pandemi kısıtlamalarının stresini Pinhani grubunun unutulmaz şarkılarıyla attı.
Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir buçuk yıla yakın bir süredir gerçekleştirilemeyen sanat etkinliklerini, kısıtlamaların kaldırılmasının ardından yeniden başlattı.

 Kültür İşleri Müdürlüğünün organize ettiği konseri Seyhan’daki  ilk konser etkinliği olan Pinhani Grubunun “Elbet Bir Gün Buluşacaktık” konseri on bine yakın Adanalının katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. Coşkulu buluşmaları çok özlediklerini dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Artık coşkulu konserlerle birlikte bu meydanla birlikte olacağız. Burası artık bir sanat meydanı olacak” dedi.

PANDEMİ KISITLAMALARININ ARDINDAN SEYHAN’DAKİ İLK KONSER

Seyhan Belediyesi’nin pandemi kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından gerçekleştirdiği ilk konser olan Pinhani konseri Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçekleştirildi. Kültür-sanat etkinliklerinden bir buçuk yıldır uzak kalan Adanalılar Pinhani konserine yoğun ilgi gösterdi. On bine yakın Adanalı konser alanında Pinhani’nin şarkılarına eşlik edip, özlemini çektikleri güzel anları yeniden yaşamamanın mutluluğuna vardılar.

İZLEYİCİLER “AKİF BAŞKAN” SLOGANLARI ATTI

İzleyicilerin “Akif Başkan” sloganları altında sahneye çıkan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pinhani Grubu’na Adanalılara yaşattıkları coşku nedeniyle teşekkür etti.

“SANAT MEYDANI” MÜJDESİ

“Böyle coşkulu bir buluşmayı çok özlemişiz” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Akay, önümüzdeki günlerde coşkusu kültür-sanat etkinliklerinde Adanalıları yeniden buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Akay, “Artık bu meydan bir sanat meydanı olacak. Bizleri buluşturan, bizleri geleceğe hazırlayan, yepyeni bir dünyaya hazırlayan en önemli unsur olan sanatın vurgulandığı alan olacak burası. Ve sizlerle birlikte olacağız. Güzel günlerde birlikte olmayı diliyorum” dedi.

Adanalılar gece geç saatlere kadar pandemi kısıtlamalarının stresini Pinhani grubunun unutulmaz şarkılarıyla attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.