BAŞKAN AKAY, DEVA PARTİSİ SEYHAN İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

SİYASET 28.01.2021 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1517+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKAY, DEVA PARTİSİ SEYHAN İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı ile yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.
Halit Acı ile birlikte ziyarete, Seyhan İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri Fethiye Kısacık, Necati Ulaştırıcı, Nazan Akça Subaşı, Selahattin Çelik, Gökhan Sabuncu, Onur Beller ile Biran Fındık da katıldı.  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi’ne başarı dileklerinde bulundu. Akay, DEVA Partisi Seyhan ilçesi yönetim kurulu üyelerine, ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetleri de anlattı. DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı ile yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları mennuniyeti dile getirip Akay’a başarı diledi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı ile yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.

Halit Acı ile birlikte ziyarete, Seyhan İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri Fethiye Kısacık, Necati Ulaştırıcı, Nazan Akça Subaşı, Selahattin Çelik, Gökhan Sabuncu, Onur Beller ile Biran Fındık da katıldı. 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi’ne başarı dileklerinde bulundu. Akay, DEVA Partisi Seyhan ilçesi yönetim kurulu üyelerine, ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetleri de anlattı. DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı ile yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları mennuniyeti dile getirip Akay’a başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.