BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 23.11.2021 - 13:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1227+ kez okundu.
 

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Uludağ mesajında “Üzerimizde büyük emekleri olan, bizleri hayata bağlayıp geleceğe taşıyan, anne ve babamızdan sonra hayatımızdaki en kutsal varlıklar öğretmenlerimizdir.” dedi. Tarih boyunca, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar öğretmenlerin, bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduğunu kaydeden Başkan Uludağ açıklamasında, öğretmenlerin toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olarak kutsal bir görevi ifa ettiklerini kaydetti. “ONLAR TARİH BOYUNCA ÇAĞDAŞLIĞIN ÖNCÜLERİ OLMUŞLARDIR” Öğretmenlerimizin her zaman çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak gibi çok önemli bir çaba ve gayret içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Uludağ “ Bizler Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde belirttiği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak anlayış ve gücü öğretmenlerimizde buluyoruz. Eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü çok iyi biliyoruz, o yüzden yavrularımızı geleceğe hazırlayacak olan gücü de öğretmenlerimizde buluyoruz. Çünkü onlar, tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumumuzun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bu vesile ile Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Uludağ mesajında “Üzerimizde büyük emekleri olan, bizleri hayata bağlayıp geleceğe taşıyan, anne ve babamızdan sonra hayatımızdaki en kutsal varlıklar öğretmenlerimizdir.” dedi.

Tarih boyunca, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar öğretmenlerin, bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduğunu kaydeden Başkan Uludağ açıklamasında, öğretmenlerin toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olarak kutsal bir görevi ifa ettiklerini kaydetti.

“ONLAR TARİH BOYUNCA ÇAĞDAŞLIĞIN ÖNCÜLERİ OLMUŞLARDIR”

Öğretmenlerimizin her zaman çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak gibi çok önemli bir çaba ve gayret içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Uludağ “ Bizler Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde belirttiği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak anlayış ve gücü öğretmenlerimizde buluyoruz. Eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü çok iyi biliyoruz, o yüzden yavrularımızı geleceğe hazırlayacak olan gücü de öğretmenlerimizde buluyoruz. Çünkü onlar, tarih boyunca bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumumuzun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bu vesile ile Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.