Başkan Çay, personeline kız istedi

SİYASET 25.10.2021 - 09:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2276+ kez okundu.
 

Başkan Çay, personeline kız istedi

Birbirinden başarılı projeleri hayata geçirerek Pozantı’nın hem sosyo hem de ekonomik anlamda bir üst sınıfa atlamasını sağlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, eşi Gülşen Çay ile birlikte personeli Armağan Tekin’e kız istedi. Pozantı’nın tanınmış ailelerinden Songül&Bülent Tekin’in kızı Aylin Tekin’e gönlünü kaptıran Armağan Tekin, vatani görevi sonrası çalışmaya başladığı Pozantı Belediyesi Basın Bürosu’nda kısa sürede sivrilerek Başkan Çay’ın gözüne girmeyi başardı. Personelinin çalışmasından memnuniyet duyan Başkan Çay ise, kız istemeye eşi ile birlikte giderek karşılıksız bırakmadı. Kahveler içilip, kız isteme merasimi bittikten sonra, yüzükleri takıp kurdelayı kesen Başkan Mustafa Çay, “Hayırlı bir iş için bu ziyareti gerçekleştirdik. Her iki aile ve çiftimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. İşinde başarılı olan Efkan’ın evlilik gibi kutsal birlikteliğin de altından layıkı ile kalkacağından eminim” dedi. Kız isteme merasimi, pandemi kuralları çerçevesinde az sayıda yakın aile bireylerinin katılımıyla gerçekleştirirken, damadın anne ve babası Emin&Efkan Tekin de, Başkan Çay’a teşekkür etti.

Birbirinden başarılı projeleri hayata geçirerek Pozantı’nın hem sosyo hem de ekonomik anlamda bir üst sınıfa atlamasını sağlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, eşi Gülşen Çay ile birlikte personeli Armağan Tekin’e kız istedi.

Pozantı’nın tanınmış ailelerinden Songül&Bülent Tekin’in kızı Aylin Tekin’e gönlünü kaptıran Armağan Tekin, vatani görevi sonrası çalışmaya başladığı Pozantı Belediyesi Basın Bürosu’nda kısa sürede sivrilerek Başkan Çay’ın gözüne girmeyi başardı. Personelinin çalışmasından memnuniyet duyan Başkan Çay ise, kız istemeye eşi ile birlikte giderek karşılıksız bırakmadı.
Kahveler içilip, kız isteme merasimi bittikten sonra, yüzükleri takıp kurdelayı kesen Başkan Mustafa Çay, “Hayırlı bir iş için bu ziyareti gerçekleştirdik. Her iki aile ve çiftimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. İşinde başarılı olan Efkan’ın evlilik gibi kutsal birlikteliğin de altından layıkı ile kalkacağından eminim” dedi.
Kız isteme merasimi, pandemi kuralları çerçevesinde az sayıda yakın aile bireylerinin katılımıyla gerçekleştirirken, damadın anne ve babası Emin&Efkan Tekin de, Başkan Çay’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.