BAŞKAN ERDEM GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

SİYASET 27.05.2021 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2165+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERDEM GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bir dizi ziyaretler ve görüşmeler için Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekillerini ziyaret etti.   Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, TBMM grup toplantısına katıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan  Başkan Erdem, ardından CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin'i TBMM'de ziyaret ederek İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.   "Genel Başkanımızın Gücünü Arkamıza Aldık"   Ceyhan'da her vatandaşın eşit ve kaliteli hizmet alması için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Genel Başkanımızın gücünü arkamıza alarak aydınlık yarınlara yürüyoruz. Çıktığımız bu yolda yaptıklarımız ve yapacaklarımızın daha da fazlasını yapmak için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu  Ceyhan'ı önemsediklerini dile getirdi. Bizlerde onun gücü ile Ceyhan’da çok güzel projelere imza attık. Yaptığımız faaliyetleri, Ceyhan’daki çalışmalarımızı anlatarak bilgi verdik. Çıktığımız bu yolda yeni projelerimizle Ceyhan'a daha da fazlasını katacağız" dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bir dizi ziyaretler ve görüşmeler için Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekillerini ziyaret etti.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, TBMM grup toplantısına katıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan  Başkan Erdem, ardından CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin'i TBMM'de ziyaret ederek İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

"Genel Başkanımızın Gücünü Arkamıza Aldık"

 

Ceyhan'da her vatandaşın eşit ve kaliteli hizmet alması için elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Genel Başkanımızın gücünü arkamıza alarak aydınlık yarınlara yürüyoruz. Çıktığımız bu yolda yaptıklarımız ve yapacaklarımızın daha da fazlasını yapmak için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu  Ceyhan'ı önemsediklerini dile getirdi. Bizlerde onun gücü ile Ceyhan’da çok güzel projelere imza attık. Yaptığımız faaliyetleri, Ceyhan’daki çalışmalarımızı anlatarak bilgi verdik. Çıktığımız bu yolda yeni projelerimizle Ceyhan'a daha da fazlasını katacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.