Başkan Göger’den esnafa aşı çağrısı

GÜNDEM 22.06.2021 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2306+ kez okundu.
 

Başkan Göger’den esnafa aşı çağrısı

  Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, salgınla mücadelenin en etkili yolunun aşı olduğuna dikkati çekerek, esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşlara aşılarını yaptırmaları çağrısında bulundu. Başkan Niyazi Göger, “Kısıtlamaların tekrar yaşanmadığı, işyerlerimizi kapatmak zorunda kaldığımız günlere geri dönmemek üzere mutlaka aşımızı yaptıralım” dedi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı Millete Sesleniş konuşmasında; 1 Temmuz itibarı ile, sokağa çıkma kısıtlamalarının tümüyle kaldırıldığını, müzik yayınıyla ilgili sınırlamanın 24.00'e çekildiğini, şehirlerarası seyahat ile şehir içinde toplu taşımadaki sınırlandırılmaların kaldırıldığını, kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesaiye geçileceğini açıkladığını hatırlatarak, alınan kararın tam normalleşmenin önemli bir adımı olduğunu, kısıtlamaların kaldırılmasını, esnaf ve sanatkarlarımız ile vatandaşlarımız adına sevindirici bir gelişme olarak gördüklerini dile getirdi. Alınan kararların piyasaları hareketlendireceğine, esnaf ve sanatkarların işlerinin açılmasına olanak tanıyacağına dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere, esnaf camiamız adına teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda yaşanan zor günleri geride bıraktığımızın müjdecisi olan bu karar ekonomik piyasaları canlandıracak, esnaf ve sanatkarımıza rahat bir nefes aldıracaktır” dedi. Bugün gelinen noktanın en önemli etkenlerinden birisinin devletimizin aşı programındaki başarısı olduğuna işaret eden Başkan Niyazi Göger, elde edilen kazanımların devamı ve salgının sona ermesi için esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşlardan aşılarını yaptırmalarını istedi. Başkan Niyazi Göger, “Gerek ekonomik, gerekse sosyal açıdan zor günlerden geçtik. Tüm bu zorlukların büyük bir kısmını geride bırakırken unutmamamız gereken en önemli şey Covid-19'la mücadelenin en etkili yöntemi, salgının sona ermesinin tek yolu aşıdır. Kısıtlamaların tekrar yaşanmadığı, işyerlerimizi kapatmak ya da hizmetlerimizi sınırlamak zorunda kalmadığımız, tam anlamıyla normalleşeceğimiz günlere bir an önce kavuşabilmemiz için sırası gelen esnaf ve sanatkarlarımızın, vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları büyük önem taşımaktadır. Kendimizi ve sevdiklerimizin sağlığını koruyabilmek, toplumsal bağışıklığı sağlayabilmek için mutlaka aşımızı olalım. Aşı sonrasında ise maske, mesafe ve hijyen kurallarından taviz vermeyelim” ifadelerini kullandı.  

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, salgınla mücadelenin en etkili yolunun aşı olduğuna dikkati çekerek, esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşlara aşılarını yaptırmaları çağrısında bulundu.

Başkan Niyazi Göger, “Kısıtlamaların tekrar yaşanmadığı, işyerlerimizi kapatmak zorunda kaldığımız günlere geri dönmemek üzere mutlaka aşımızı yaptıralım” dedi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı Millete Sesleniş konuşmasında; 1 Temmuz itibarı ile, sokağa çıkma kısıtlamalarının tümüyle kaldırıldığını, müzik yayınıyla ilgili sınırlamanın 24.00'e çekildiğini, şehirlerarası seyahat ile şehir içinde toplu taşımadaki sınırlandırılmaların kaldırıldığını, kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesaiye geçileceğini açıkladığını hatırlatarak, alınan kararın tam normalleşmenin önemli bir adımı olduğunu, kısıtlamaların kaldırılmasını, esnaf ve sanatkarlarımız ile vatandaşlarımız adına sevindirici bir gelişme olarak gördüklerini dile getirdi.

Alınan kararların piyasaları hareketlendireceğine, esnaf ve sanatkarların işlerinin açılmasına olanak tanıyacağına dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere, esnaf camiamız adına teşekkür ediyorum. Ekonomik anlamda yaşanan zor günleri geride bıraktığımızın müjdecisi olan bu karar ekonomik piyasaları canlandıracak, esnaf ve sanatkarımıza rahat bir nefes aldıracaktır” dedi.

Bugün gelinen noktanın en önemli etkenlerinden birisinin devletimizin aşı programındaki başarısı olduğuna işaret eden Başkan Niyazi Göger, elde edilen kazanımların devamı ve salgının sona ermesi için esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşlardan aşılarını yaptırmalarını istedi.

Başkan Niyazi Göger, “Gerek ekonomik, gerekse sosyal açıdan zor günlerden geçtik. Tüm bu zorlukların büyük bir kısmını geride bırakırken unutmamamız gereken en önemli şey Covid-19'la mücadelenin en etkili yöntemi, salgının sona ermesinin tek yolu aşıdır. Kısıtlamaların tekrar yaşanmadığı, işyerlerimizi kapatmak ya da hizmetlerimizi sınırlamak zorunda kalmadığımız, tam anlamıyla normalleşeceğimiz günlere bir an önce kavuşabilmemiz için sırası gelen esnaf ve sanatkarlarımızın, vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları büyük önem taşımaktadır. Kendimizi ve sevdiklerimizin sağlığını koruyabilmek, toplumsal bağışıklığı sağlayabilmek için mutlaka aşımızı olalım. Aşı sonrasında ise maske, mesafe ve hijyen kurallarından taviz vermeyelim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.