BAŞKAN KARALAR’A TEPKİ ÇIĞ GİBİ!

19.11.2021 - 16:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1202+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARALAR’A TEPKİ ÇIĞ GİBİ!

Hayvanseverler, Adana Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı. Adana'da hayvanseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sokak hayvanlarına mama vermeyi kesmesini belediye önünde protesto etti.
Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği üyeleri, Başkan Karalar’a “Yasayı uygula hayvanları koru” sloganları ile Baro Başkanı Semih Gökayaz’a da belediye önündeki eylemlerine katkı koymayışından dolayı tepki gösterdi.    Dernek Başkanı Metin Yıldırım, her canlının yaşama hakkı olduğunu belirterek, sokak hayvanlarına su ve mama desteğinin kesilmesinin doğru olmadığını söyledi. Yıldırım, Zeydan Karalar’ı yasaları uymaya çağırarak, Karalar’a ‘bu yanlıştan dönün’ çağrısı yaptı.    Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a Seyhan Belediye Başkanı olduğu günden bu yana sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde çoğalmasının önüne geçmesi için adeta yalvardıklarını söyledi.    Çıtırık, sokakta hayatın gönüllülerin çabası ile sürdürüldüğünü anımsatarak, “Masum iki isteğimiz var, biri kısırlaştırma çalışmalarının artırılması diğeri sokak canlılarının doyurulması. Sesimizi bugüne kadar Zeydan Karalar’a duyuramadık, belki bu eylemle duyar” dedi.    Bu arada, eyleme Adana Barosu’na kayıtlı avukatlar Ali Mert Karakılçık ile Uğur Öztürk katılarak hayvanseverlere destek verdi. Büyükşehir Belediyesi önündeki eylemde hayvanseverler, “Yaşam Hakkına Saygı” afişleri de açtı.
Hayvanseverler, Adana Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı. Adana'da hayvanseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sokak hayvanlarına mama vermeyi kesmesini belediye önünde protesto etti.

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği üyeleri, Başkan Karalar’a “Yasayı uygula hayvanları koru” sloganları ile Baro Başkanı Semih Gökayaz’a da belediye önündeki eylemlerine katkı koymayışından dolayı tepki gösterdi. 

 

Dernek Başkanı Metin Yıldırım, her canlının yaşama hakkı olduğunu belirterek, sokak hayvanlarına su ve mama desteğinin kesilmesinin doğru olmadığını söyledi. Yıldırım, Zeydan Karalar’ı yasaları uymaya çağırarak, Karalar’a ‘bu yanlıştan dönün’ çağrısı yaptı. 

 

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a Seyhan Belediye Başkanı olduğu günden bu yana sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde çoğalmasının önüne geçmesi için adeta yalvardıklarını söyledi. 

 

Çıtırık, sokakta hayatın gönüllülerin çabası ile sürdürüldüğünü anımsatarak, “Masum iki isteğimiz var, biri kısırlaştırma çalışmalarının artırılması diğeri sokak canlılarının doyurulması. Sesimizi bugüne kadar Zeydan Karalar’a duyuramadık, belki bu eylemle duyar” dedi. 

 

Bu arada, eyleme Adana Barosu’na kayıtlı avukatlar Ali Mert Karakılçık ile Uğur Öztürk katılarak hayvanseverlere destek verdi. Büyükşehir Belediyesi önündeki eylemde hayvanseverler, “Yaşam Hakkına Saygı” afişleri de açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.