Başkan Kocaispir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ Hediyesi

GÜNDEM 30.09.2021 - 14:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2237+ kez okundu.
 

Başkan Kocaispir’den ‘Hoş Geldin Bebek’ Hediyesi

Yüreğir Belediyesi, ‘Hoş geldin bebek’ uygulamasıyla, bebeğin ilk dönem ihtiyaçlarını içeren hediyelerle yeni anne baba olan çiftleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oluyor.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçede hayata geçirdiği ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışına uygun olarak devam eden ‘Hoş geldin bebek’ projesi, çocuklarını yeni kucaklarına almış ailelerin mutluluklarına mutluluk katıyor. Uygulama çerçevesinde Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni doğan bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren çantayı aileye teslim ederek Başkan Kocaispir’in ‘Hayırlı olsun’ dileğini iletiyor. SAĞLIK EKİBİ ANNELERİ BİLGİLENDİRİYOR Yüreğir Belediyesi ‘Hoş Geldin Bebek’ ekibi tarafından yapılan sürpriz ziyaretlerde, ailelere içerisinde bebek bezi, bebek battaniyesi, şampuan, bebek sabunu, pişik kremi ve kolonyalı mendil gibi çeşitli bebek bakım ürünlerinin yer aldığı çantalar hediye ediliyor. Ayrıca aileler belediye bünyesinde görevli uzman sağlık ekipleri tarafından bebek bakımı konusunda bilgilendiriliyor. 6 BİN 300 AİLE ZİYARET EDİLDİ ‘Hoş geldin bebek’ uygulaması kapsamında bugüne kadar 6 bin 300 aileye misafir olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Anne baba olmanın heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik etmek, bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Bugüne kadar 6 bin 300 ailemize misafir olduk. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. Yüreğir Belediyesi, ‘Hoş geldin bebek’ projesinin uygulaması için doğum kayıtlarını takip ediyor. Dileyen yeni bebek sahibi aileler de belediyenin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak veya 0322 321 61 61’den başvuru yaparak uygulamadan faydalanabiliyor.
Yüreğir Belediyesi, ‘Hoş geldin bebek’ uygulamasıyla, bebeğin ilk dönem ihtiyaçlarını içeren hediyelerle yeni anne baba olan çiftleri ziyaret ederek mutluluklarına ortak oluyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçede hayata geçirdiği ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışına uygun olarak devam eden ‘Hoş geldin bebek’ projesi, çocuklarını yeni kucaklarına almış ailelerin mutluluklarına mutluluk katıyor. Uygulama çerçevesinde Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni doğan
bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren çantayı aileye teslim ederek Başkan Kocaispir’in ‘Hayırlı olsun’ dileğini iletiyor.


SAĞLIK EKİBİ ANNELERİ BİLGİLENDİRİYOR
Yüreğir Belediyesi ‘Hoş Geldin Bebek’ ekibi tarafından yapılan sürpriz ziyaretlerde, ailelere içerisinde bebek bezi, bebek battaniyesi,
şampuan, bebek sabunu, pişik kremi ve kolonyalı mendil gibi çeşitli bebek bakım ürünlerinin yer aldığı çantalar hediye ediliyor. Ayrıca aileler belediye bünyesinde görevli uzman sağlık ekipleri tarafından bebek bakımı konusunda bilgilendiriliyor.


6 BİN 300 AİLE ZİYARET EDİLDİ
‘Hoş geldin bebek’ uygulaması kapsamında bugüne kadar 6 bin 300 aileye misafir olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Anne baba olmanın heyecanını yaşayan çiftlerimizi tebrik etmek, bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Bugüne kadar 6 bin 300 ailemize misafir olduk. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Yüreğir Belediyesi, ‘Hoş geldin bebek’ projesinin uygulaması için doğum kayıtlarını takip ediyor. Dileyen yeni bebek sahibi aileler de
belediyenin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak veya 0322 321 61 61’den başvuru yaparak uygulamadan faydalanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.