BAŞKAN KOCAİSPİR’İN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

GÜNDEM 12.04.2021 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2061+ kez okundu.
 

BAŞKAN KOCAİSPİR’İN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan-ı Şerif’in tüm dünyaya hoşgörü, huzur ve bereket getirmesini dileyen Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Hemşehrilerim, bereketin simgesi, rahmet ve mağfiret ayı olan, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı; kardeşlik, iyilik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, manevi iklimiyle huzur bulduğumuz mübarek bir aydır. Koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının bu salgından kurtulmamıza vesile olmasını diliyorum.  Biz her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Ümit ediyorum ki tedbirlere sıkıca uyarak Cenabı Allah’ın da yardımıyla bu salgını da atlatacak ve önümüzdeki yıl Ramazan ayının tüm güzelliklerini noksansız yaşayacağımız günlere kavuşacağız. Bu vesileyle Ramazan ayının sağlık ve hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum.”



Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan-ı Şerif’in tüm dünyaya
hoşgörü, huzur ve bereket getirmesini dileyen Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Hemşehrilerim, bereketin simgesi, rahmet ve mağfiret ayı olan, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın sevinci
içerisindeyiz.
Ramazan ayı; kardeşlik, iyilik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, manevi iklimiyle huzur bulduğumuz mübarek bir aydır.
Koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının bu salgından kurtulmamıza vesile olmasını diliyorum.
 Biz her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geldik. Ümit ediyorum ki tedbirlere sıkıca uyarak Cenabı Allah’ın da
yardımıyla bu salgını da atlatacak ve önümüzdeki yıl Ramazan ayının tüm güzelliklerini noksansız yaşayacağımız günlere kavuşacağız.

Bu vesileyle Ramazan ayının sağlık ve hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyor, tüm hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.