BAŞKAN MURAT SANCAK ARADIĞINI BULDU!

SPOR 21.01.2021 - 17:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2550+ kez okundu.
 

BAŞKAN MURAT SANCAK ARADIĞINI BULDU!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin ikinci yarısının ilk maçı için hazırlıklarını sürdürürken 48 saatte iki oyuncuyu da renklerine bağladı.  Mavi lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak, en son Keçiörengücü forması giyen 26 yaşındaki stoper Samet Akaydın’ı kadrolarına kattıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Sancak, "Samet Akaydın hayırlı uğurlu olsun" diye yazdı.  Adana Demirspor, Finlandiya Ligi’ndeki Kuopion Palloseura’da top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Lucas Rangel’i de renklerine bağlamıştı. Mavi lacivertliler, ikinci yarı için daha önce 32 yaşındaki  İsmail Aissati, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh, 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak’ı renklerine bağlamıştı.  STOPER BULURSAK ALIRIZ DEMİŞTİ! Adana Demirspor, Lanzafame, Erkan Zengin’in de aralarında olduğu 7 futbolcuyla da yollarını ayırmıştı. Bu arada, ligin ilk yarısını 5. sırada tamamlayan mavi lacivertliler, ilk yarı deplasmanda 3-1’lik skorla yendiği ligin 9. sırasındaki Bursaspor’la 23 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından daha önce “Santrafor ve iyi bir stoper bulursak alacağız. Bulamazsak almayacağız, varolan stoperler bu işi çok rahat götürürler” diye yazmıştı. Spor yorumcuları, “Başkan aradığını bulmuş 26 yaşındaki stoper Samet Akaydın renklerine kattı” yorumlarında bulundu.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, ligin ikinci yarısının ilk maçı için hazırlıklarını sürdürürken 48 saatte iki oyuncuyu da renklerine bağladı.

 Mavi lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak, en son Keçiörengücü forması giyen 26 yaşındaki stoper Samet Akaydın’ı kadrolarına kattıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Sancak, "Samet Akaydın hayırlı uğurlu olsun" diye yazdı.  Adana Demirspor, Finlandiya Ligi’ndeki Kuopion Palloseura’da top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Lucas Rangel’i de renklerine bağlamıştı. Mavi lacivertliler, ikinci yarı için daha önce 32 yaşındaki  İsmail Aissati, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh, 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak’ı renklerine bağlamıştı. 

STOPER BULURSAK ALIRIZ DEMİŞTİ!
Adana Demirspor, Lanzafame, Erkan Zengin’in de aralarında olduğu 7 futbolcuyla da yollarını ayırmıştı. Bu arada, ligin ilk yarısını 5. sırada tamamlayan mavi lacivertliler, ilk yarı deplasmanda 3-1’lik skorla yendiği ligin 9. sırasındaki Bursaspor’la 23 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından daha önce “Santrafor ve iyi bir stoper bulursak alacağız. Bulamazsak almayacağız, varolan stoperler bu işi çok rahat götürürler” diye yazmıştı. Spor yorumcuları, “Başkan aradığını bulmuş 26 yaşındaki stoper Samet Akaydın renklerine kattı” yorumlarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.