Başkan Özgan, bitki üretim ve sera alanını inceledi

EKONOMİ 04.03.2021 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2212+ kez okundu.
 

Başkan Özgan, bitki üretim ve sera alanını inceledi

  Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, bitki üretim ve sera alanını inceledi. Başkan Özgan’a ziyaretinde, Park ve Bahçeler Müdürü Ateş’den bitki üretim ve sera çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Özgan, çok yıllık ve mevsimlik bitki yetiştirilen seranın önemine değindi. Özgan; “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü sera alanında yetişen bitkiler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bitki Üretimi ve Sera alanının belediyemiz için önemi büyük. Çünkü bu serada yetiştirilen çok yıllık ve mevsimlik bitkiler, şehrimizin çeşitli noktalarına dikiliyor. Sıfır maliyetle çelikleme ve tohum yoluyla kendi ürettiğimiz bitkilerimizi ilçemizin güzelleştirilmesinde kullanıyoruz. Burada görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, bitki üretim ve sera alanını inceledi.

Başkan Özgan’a ziyaretinde, Park ve Bahçeler Müdürü Ateş’den bitki üretim ve sera çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Özgan, çok yıllık ve mevsimlik bitki yetiştirilen seranın önemine değindi.

Özgan; “Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü sera alanında yetişen bitkiler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bitki Üretimi ve Sera alanının belediyemiz için önemi büyük. Çünkü bu serada yetiştirilen çok yıllık ve mevsimlik bitkiler, şehrimizin çeşitli noktalarına dikiliyor. Sıfır maliyetle çelikleme ve tohum yoluyla kendi ürettiğimiz bitkilerimizi ilçemizin güzelleştirilmesinde kullanıyoruz. Burada görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.