BAŞKAN ULUDAĞ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 19.07.2021 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2335+ kez okundu.
 

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  Başkan Uludağ mesajında “Milli ve manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve ilçemiz halkına barış, huzur, mutluluk, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim." ifadelerine yer verdi. “BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZİ DAHA GÜÇLÜ KILMAMIZ İÇİN BİR FIRSATTIR” “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir.” diyen Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi “ Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir, düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir. Bayramları üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmamız ve birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesile ile mübarek kurban bayramınızı kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
 Başkan Uludağ mesajında “Milli ve manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve ilçemiz halkına barış, huzur, mutluluk, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim." ifadelerine yer verdi.
“BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZİ DAHA GÜÇLÜ KILMAMIZ İÇİN BİR FIRSATTIR”
“Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir.” diyen Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi “ Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir, düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir. Bayramları üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmamız ve birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesile ile mübarek kurban bayramınızı kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.