Bayramda Bodrum Pier’e yıldız yağacak

MAGAZİN 24.06.2017 - 08:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1742+ kez okundu.
 

Bayramda Bodrum Pier’e yıldız yağacak

    Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier, Ramazan Bayramı haftasında yıldızlar geçidine sahne olacak.  Eda-Metin Özülkü, Gökhan Sezen gibi değerli sanatçılar zengin repertuarları ve canlı performanslarıyla misafirlere müzik ziyafeti çekecek Bodrum’un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina’da yer alan, yerli yabancı pek çok turistin uğrak noktası olan Bodrum Pier, Ramazan Bayramı haftası için eşsiz bir program hazırladı. Toplu yemek sektöründe Türkiye’nin ilk üç markası arasında yer alan Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, etkileyici Kale manzarasına karşı keyifli saatler geçirmek isteyenlerin hem damağına hitap edecek hem de onlara müzik ziyafeti çekecek. Sanat müziği de var pop da Bayramın birinci günü olan 25 Haziran’da Bodrum Pier sahnesi büyük bir sanatçıyı ağırlayacak. Gökhan Sezen, geniş Türk sanat müziği repertuarıyla müzikseverlere doyumsuz saatler geçirtecek. Bayramın ikinci günü 26 Haziran’da sahneye müzik dünyasının en sevilen çifti Eda & Metin Özülkü çıkacak ve Türk pop müziğinin en güzel örneklerini seslendirecek. Bayramın üçüncü ve son günü olan 27 Haziran’da ise Bodrum Pier sahnesi Mustafa Demiroğlu ile şenlenecek. Ünlü isimler yaz boyu sahnede Bodrum Pier sahnesi, bayram sonrasında da sanatçı akınına uğrayacak. Yaz boyunca her hafta Çarşamba günü Suzan Kardeş, Perşembe günü Grup Gündoğarken, Cuma günü Eda&Metin Özülkü, Cumartesi günü ise Gökhan Sezen misafirlere müzik dolu saatler yaşatacak. Ayrıca Metin Özülkü de yaz boyunca sürpriz isimlerle Bodrum Pier’de sahne alacak. Bayram süresince ve tatil sonrasında Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan birbirinden zengin ve iştah açıcı menüler, Bodrum Pier misafirlerinin beğenisine sunulacak. Bodrum Pier bayramın ve yazın keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.   Editöre Not: Bodrum Milta Marina’da yer alan, toplu yemek sektöründe Türkiye’nin ilk üç markası arasında yer alan Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, etkileyici Bodrum Kalesi manzarası ile kışın 100, yazın 200 kişilik kapasitesiyle, 2012’den beri hizmet veriyor. Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan menüsüyle büyük ilgi gören Bodrum Pier, havuz partilerinin yanı sıra, düğün nişan organizasyonları, mezuniyet törenleri, doğum günü partileri, bayi toplantıları gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.    

 

 

Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier, Ramazan Bayramı haftasında yıldızlar geçidine sahne olacak.  Eda-Metin Özülkü, Gökhan Sezen gibi değerli sanatçılar zengin repertuarları ve canlı performanslarıyla misafirlere müzik ziyafeti çekecek

Bodrum’un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina’da yer alan, yerli yabancı pek çok turistin uğrak noktası olan Bodrum Pier, Ramazan Bayramı haftası için eşsiz bir program hazırladı. Toplu yemek sektöründe Türkiye’nin ilk üç markası arasında yer alan Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, etkileyici Kale manzarasına karşı keyifli saatler geçirmek isteyenlerin hem damağına hitap edecek hem de onlara müzik ziyafeti çekecek.

Sanat müziği de var pop da

Bayramın birinci günü olan 25 Haziran’da Bodrum Pier sahnesi büyük bir sanatçıyı ağırlayacak. Gökhan Sezen, geniş Türk sanat müziği repertuarıyla müzikseverlere doyumsuz saatler geçirtecek. Bayramın ikinci günü 26 Haziran’da sahneye müzik dünyasının en sevilen çifti Eda & Metin Özülkü çıkacak ve Türk pop müziğinin en güzel örneklerini seslendirecek. Bayramın üçüncü ve son günü olan 27 Haziran’da ise Bodrum Pier sahnesi Mustafa Demiroğlu ile şenlenecek.

Ünlü isimler yaz boyu sahnede

Bodrum Pier sahnesi, bayram sonrasında da sanatçı akınına uğrayacak. Yaz boyunca her hafta Çarşamba günü Suzan Kardeş, Perşembe günü Grup Gündoğarken, Cuma günü Eda&Metin Özülkü, Cumartesi günü ise Gökhan Sezen misafirlere müzik dolu saatler yaşatacak. Ayrıca Metin Özülkü de yaz boyunca sürpriz isimlerle Bodrum Pier’de sahne alacak.

Bayram süresince ve tatil sonrasında Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan birbirinden zengin ve iştah açıcı menüler, Bodrum Pier misafirlerinin beğenisine sunulacak.

Bodrum Pier bayramın ve yazın keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

 

Editöre Not: Bodrum Milta Marina’da yer alan, toplu yemek sektöründe Türkiye’nin ilk üç markası arasında yer alan Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, etkileyici Bodrum Kalesi manzarası ile kışın 100, yazın 200 kişilik kapasitesiyle, 2012’den beri hizmet veriyor. Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan menüsüyle büyük ilgi gören Bodrum Pier, havuz partilerinin yanı sıra, düğün nişan organizasyonları, mezuniyet törenleri, doğum günü partileri, bayi toplantıları gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.