Baysal: İstihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız

GÜNDEM 15.05.2022 - 20:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1288+ kez okundu.
 

Baysal: İstihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin ekonomik sorunlar olduğunu belirterek, “Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız” dedi.     Yeniden Refah Partisi Mayıs ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Selahattin Baysal, burada yaptığı konuşmada, "Yeni ve adil bir dünyayı kuracak kadrolarla iktidara yürüyoruz. Milletimizin refaha kavuşmasına çok az kaldı" diye konuştu. Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini kaydeden Baysal, bu sıkıntılı sürecin sadece Yeniden Refah kadrolarıyla atlatılabileceğini ileri sürdü.  AĞIR SANAYİ HAMLESİ BAŞLATACAĞIZ  Baysal, Türkiye'nin en çok üye yapan partisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu kaydederek, resmi rakamlara göre bu gerçeğin Nisan ayında da değişmediğini bildirdi. Baysal, sözlerine şöyle devam etti: “Henüz resmi kaydı yapılmayan ancak dilekçeleri alınan üyelerimizle birlikte sayılarımız milyonları bulacak. İlk seçimde de hem Adana, hem ülke genelinde milletimiz refaha kavuşacak inşallah. Ülke olarak en önemli gündem maddemiz ekonomik sorunlar.  Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız.  Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yönetiminde olduğu bir Türkiye'de inşallah daha önce Milli Görüş kadrolarının yaptığı denk bütçe, ağır sanayi hamlesi gibi bugüne uyarlanmış önemli projelerle milletimizi sıkıntıdan kurtaracağız. Tek yol Milli Görüş, tek yol Yeniden Refah Partisi’dir.”   Toplantıda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ile Mehmet Aşıla da konuştu. Öztek ve Aşıla, geçen ay en çok üye yapan teşkilat mensuplarına plaket verdi, partiye yeni üye olanlara rozet taktı.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, Türkiye’nin en önemli gündem maddesinin ekonomik sorunlar olduğunu belirterek, “Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız” dedi.  

 

Yeniden Refah Partisi Mayıs ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 


Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Selahattin Baysal, burada yaptığı konuşmada, "Yeni ve adil bir dünyayı kuracak kadrolarla iktidara yürüyoruz. Milletimizin refaha kavuşmasına çok az kaldı" diye konuştu. Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini kaydeden Baysal, bu sıkıntılı sürecin sadece Yeniden Refah kadrolarıyla atlatılabileceğini ileri sürdü. 


AĞIR SANAYİ HAMLESİ BAŞLATACAĞIZ 


Baysal, Türkiye'nin en çok üye yapan partisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu kaydederek, resmi rakamlara göre bu gerçeğin Nisan ayında da değişmediğini bildirdi. Baysal, sözlerine şöyle devam etti: “Henüz resmi kaydı yapılmayan ancak dilekçeleri alınan üyelerimizle birlikte sayılarımız milyonları bulacak. İlk seçimde de hem Adana, hem ülke genelinde milletimiz refaha kavuşacak inşallah. Ülke olarak en önemli gündem maddemiz ekonomik sorunlar.  Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız.  Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yönetiminde olduğu bir Türkiye'de inşallah daha önce Milli Görüş kadrolarının yaptığı denk bütçe, ağır sanayi hamlesi gibi bugüne uyarlanmış önemli projelerle milletimizi sıkıntıdan kurtaracağız. Tek yol Milli Görüş, tek yol Yeniden Refah Partisi’dir.”

 

Toplantıda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ile Mehmet Aşıla da konuştu. Öztek ve Aşıla, geçen ay en çok üye yapan teşkilat mensuplarına plaket verdi, partiye yeni üye olanlara rozet taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.