BİK Müdürü Oranlı’dan Hakan Denizli’ye ziyaret

GÜNDEM 08.06.2021 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1586+ kez okundu.
 

BİK Müdürü Oranlı’dan Hakan Denizli’ye ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Çetin Oranlı, basın sektörünün faydasına çalışmalar yürüttüklerini, bu çabalarının gelecekte medya sektörünü daha iyiye götüreceğini söyledi. VATANDAŞ YEREL BASININ KAPISINI ÇALIYOR Oranlı, İlan Sorumlusu Celil Yapar ile gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Oranlı, yerel yayın yapan gazetelerin o yerin sesi olduğunu anımsatarak, vatandaşın bir sorunla karşılaştığında ilk kapısını çaldığı yerlerin başında yerel basının geldiğini kaydetti. BİK’in sektörün faydasına işlere imza attığına değinen Oranlı, gazeteciliğin gelecekte daha iyi yerlerde olma yönündeki çabalarının sürdüğünü bildirdi.  KİTAP HEDİYE ETTİ  Hakan Denizli de ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, Oranlı’ya yeni görevinde başarı diledi. Oranlı, Denizli’ye kendi yazdığı “Ruha Dokunan Patiler” adlı kitabı hediye etti. Oranlı, BİK Adana Şube Müdürü Özden Konur,’un Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı görevine getirilmesinin ardından Nisan ayında Adana’ya atanmıştı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Çetin Oranlı, basın sektörünün faydasına çalışmalar yürüttüklerini, bu çabalarının gelecekte medya sektörünü daha iyiye götüreceğini söyledi.

VATANDAŞ YEREL BASININ KAPISINI ÇALIYOR
Oranlı, İlan Sorumlusu Celil Yapar ile gazetemizi ziyaret ederek Kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Oranlı, yerel yayın yapan gazetelerin o yerin sesi olduğunu anımsatarak, vatandaşın bir sorunla karşılaştığında ilk kapısını çaldığı yerlerin başında yerel basının geldiğini kaydetti. BİK’in sektörün faydasına işlere imza attığına değinen Oranlı, gazeteciliğin gelecekte daha iyi yerlerde olma yönündeki çabalarının sürdüğünü bildirdi. 
KİTAP HEDİYE ETTİ 
Hakan Denizli de ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, Oranlı’ya yeni görevinde başarı diledi. Oranlı, Denizli’ye kendi yazdığı “Ruha Dokunan Patiler” adlı kitabı hediye etti. Oranlı, BİK Adana Şube Müdürü Özden Konur,’un Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı görevine getirilmesinin ardından Nisan ayında Adana’ya atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.