Bir mekandan çok daha ötesi! NISANTASCHI MERSİN CONCEPT STORE & CAFE

GÜNDEM 21.10.2021 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3937+ kez okundu.
 

Bir mekandan çok daha ötesi! NISANTASCHI MERSİN CONCEPT STORE & CAFE

Mersin'de kafe-dükkan tarzı işletmeler arasına katılan Nisantaschi Mersin, şehre farklı bir cafe anlayışı ve yeni bir renk kattı.
Nisantaschi Mersin’e uğradığınızda, ister klasik veya 3. nesil kahvenizi içer, isterseniz mağazada dolaşıp kendinize veya sevdiklerinize kıyafet, çanta, hediyelik eşya, aksesuar, antika, tablo, heykel vb. ürünler bakabilirsiniz.      Mottosu “Geçmişten Geleceğe Yolculuk” olan ve retro/vintage tarz bir yaklaşımla düzenlenen mekân, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir atmosfer sunuyor.  Kahve içmeyi sıra dışı ve daha keyifli hale getirmek istediklerini söyleyen Nisantaschi Mersin İşletmecisi Barış Semiz, “İnsanlar artık farklı deneyenimler yaşamak istiyor. Rahat edecek, kendini mutlu hissedecek ve sinerjisi yüksek mekanlar arıyor. Biz de yalnızca kahve içilecek bir ortam yerine, farklı bir konsept hazırladık ve bu keyfi sahile çok yakın ama kalabalıktan uzak, huzurlu bir mekânda yaşatmayı hedefledik” dedi.    Nisantaschi Mersin'e 'bir kahve içimlik' gelenler, giyim, hediyelik eşyalar ve antikalardan haberdar oluyor; dekoratif ürünleri görüyor, scooter, özel tasarım bisiklet, model arabalarla birçok ürünü keşfediyor ve Türkiye’nin duayen yatçılarından Barış Semiz’den tekneler üzerine fikir alma şansı yakalıyor.  Mekân Sahibi Barış Semiz, yakın bir zamanda işletmeye açılmasına rağmen Nisantaschi Mersin'in iyi bir yol kat ettiğini, bunun ilerisi için kendilerine ümit verdiğini söyledi.Barış Semiz, Mersin ve Çukurova bölgesinde yeni mağazalar açmak “franchising” vererek, Nisantaschi ayrıcalığını daha fazla kişiye ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. En büyük amaçlarının Nisantaschi Mersin'e gelenlerin, yüzünün gülerek ve memnun ayrılması olduğunu anlatan Barış Semiz, "İnsan kendini mutlu hissettiği yere gider. Burayı hazırlarken, iyi değil, çok daha ötesinde bir deneyimi gerçekleştirmek istedik. Bunu başardık ki gelenlerden aldığımız tepkiler ve tekrar tekrar mekâna gelmeleri bizi doğruluyor." ifadelerini kullandı.   Nisantaschi Mersin’le ilgili daha fazla bilgiye; https://www.instagram.com/nisantaschimersin/ adresinden ulaşabilirsiniz.  
Mersin'de kafe-dükkan tarzı işletmeler arasına katılan Nisantaschi Mersin, şehre farklı bir cafe anlayışı ve yeni bir renk kattı.

Nisantaschi Mersin’e uğradığınızda, ister klasik veya 3. nesil kahvenizi içer, isterseniz mağazada dolaşıp kendinize veya sevdiklerinize kıyafet, çanta, hediyelik eşya, aksesuar, antika, tablo, heykel vb. ürünler bakabilirsiniz. 

 

 

Mottosu “Geçmişten Geleceğe Yolculuk” olan ve retro/vintage tarz bir yaklaşımla düzenlenen mekân, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir atmosfer sunuyor. 
Kahve içmeyi sıra dışı ve daha keyifli hale getirmek istediklerini söyleyen Nisantaschi Mersin İşletmecisi Barış Semiz, “İnsanlar artık farklı deneyenimler yaşamak istiyor. Rahat edecek, kendini mutlu hissedecek ve sinerjisi yüksek mekanlar arıyor. Biz de yalnızca kahve içilecek bir ortam yerine, farklı bir konsept hazırladık ve bu keyfi sahile çok yakın ama kalabalıktan uzak, huzurlu bir mekânda yaşatmayı hedefledik” dedi. 

 


Nisantaschi Mersin'e 'bir kahve içimlik' gelenler, giyim, hediyelik eşyalar ve antikalardan haberdar oluyor; dekoratif ürünleri görüyor, scooter, özel tasarım bisiklet, model arabalarla birçok ürünü keşfediyor ve Türkiye’nin duayen yatçılarından Barış Semiz’den tekneler üzerine fikir alma şansı yakalıyor. 


Mekân Sahibi Barış Semiz, yakın bir zamanda işletmeye açılmasına rağmen Nisantaschi Mersin'in iyi bir yol kat ettiğini, bunun ilerisi için kendilerine ümit verdiğini söyledi.Barış Semiz, Mersin ve Çukurova bölgesinde yeni mağazalar açmak “franchising” vererek, Nisantaschi ayrıcalığını daha fazla kişiye ulaştırmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. En büyük amaçlarının Nisantaschi Mersin'e gelenlerin, yüzünün gülerek ve memnun ayrılması olduğunu anlatan Barış Semiz, "İnsan kendini mutlu hissettiği yere gider. Burayı hazırlarken, iyi değil, çok daha ötesinde bir deneyimi gerçekleştirmek istedik. Bunu başardık ki gelenlerden aldığımız tepkiler ve tekrar tekrar mekâna gelmeleri bizi doğruluyor." ifadelerini kullandı.

 

Nisantaschi Mersin’le ilgili daha fazla bilgiye;

https://www.instagram.com/nisantaschimersin/

adresinden ulaşabilirsiniz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.