Bitexen Adana İdmanyurdu galibiyete şartlandı

SPOR 19.01.2022 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2228+ kez okundu.
 

Bitexen Adana İdmanyurdu galibiyete şartlandı

  Turkcell Kadınlar Süper Futbol Ligi B grubu’nda zirve mücadelesi veren Bitexen Adana idmanyurdu’nda deplasmanda Karagümrükspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik unutuldu ve gözler Pazar günü M.Gülergin Stadı’nda saat:12.00’de oynanılacak olan Hakkarispor karşılaşmasına çevrildi.   Karamgümrükspor karşısında alınan beraberliğe sevinmediklerini belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “ Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performansın sonucu galibiyet olmalıydı. 3 puanı kaçırdığımıza üzülüyoruz. Bu karşılaşmayı unutup evimizde oynayacağımız Hakkarispor maçına odaklandık. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz son derece yüksek. Adanalı futbolseverlerin desteğiyle 90 dakika sonrasında galibiyete uzanan taraf olacağımız kanısındayım” dedi. Başkan Taylancı,Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan başarılı oyuncu Maline’nin tedavsinin devam ettiğini belirterek, “ Marline’nin sakatlı bizi üzdü. Hakkarispor karşılaşmasına yetişmesini için tüm imkanları zorlamaktayız” diye konuştu.

 

Turkcell Kadınlar Süper Futbol Ligi B grubu’nda zirve mücadelesi veren Bitexen Adana idmanyurdu’nda deplasmanda Karagümrükspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlik unutuldu ve gözler Pazar günü M.Gülergin Stadı’nda saat:12.00’de oynanılacak olan Hakkarispor karşılaşmasına çevrildi.
 
Karamgümrükspor karşısında alınan beraberliğe sevinmediklerini belirten Bitexen Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “ Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı performansın sonucu galibiyet olmalıydı. 3 puanı kaçırdığımıza üzülüyoruz. Bu karşılaşmayı unutup evimizde oynayacağımız Hakkarispor maçına odaklandık. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz son derece yüksek. Adanalı futbolseverlerin desteğiyle 90 dakika sonrasında galibiyete uzanan taraf olacağımız kanısındayım” dedi.

Başkan Taylancı,Galatasaray karşılaşmasında sakatlanan başarılı oyuncu Maline’nin tedavsinin devam ettiğini belirterek, “ Marline’nin sakatlı bizi üzdü. Hakkarispor karşılaşmasına yetişmesini için tüm imkanları zorlamaktayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.