Boğmacıya baskın!

GÜNDEM 20.10.2020 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1211+ kez okundu.
 

Boğmacıya baskın!

Sahte içkiden kaynaklı alkol zehirlenmesinden ölümlerin ardından Adana’da polis, sahte içki üreticilerine fırsat vermiyor.  Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, sağlıksız koşullarda ve kaçak yollarla Adana’ya özgü “boğma rakı” üretilen merkez Seyhan ilçesi Hadırlı mahallesindeki bir adresi bastı. Piyasa değeri 350 bin lirayı bulan 1400 litre boğma rakı ele geçirildi, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.  Adana’ya özgü olduğu bilinen ve genellikle merdiven altı işletmelerde üretilen boğma rakı, litresi 60 liradan alıcı buluyor.

Sahte içkiden kaynaklı alkol zehirlenmesinden ölümlerin ardından Adana’da polis, sahte içki üreticilerine fırsat vermiyor. 
Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, sağlıksız koşullarda ve kaçak yollarla Adana’ya özgü “boğma rakı” üretilen merkez Seyhan ilçesi Hadırlı mahallesindeki bir adresi bastı. Piyasa değeri 350 bin lirayı bulan 1400 litre boğma rakı ele geçirildi, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 
Adana’ya özgü olduğu bilinen ve genellikle merdiven altı işletmelerde üretilen boğma rakı, litresi 60 liradan alıcı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.